3d visualisering af hus

Hvad koster et Funkishus?

Funkishuset, det moderne svar på det traditionelle parcelhus, kendetegnes ved sin elegance, rene linjer og stringente flader. Der er ikke noget at sige til, at byggestilen, som i særdeleshed hylder enkelhed og funktionalitet, er blevet populær blandt nybyggere landet over. Opkaldt efter netop funktionalisme, giver funkishuset uendelige muligheder for simpel og praktisk indretning, som kan tilpasses en lang række hustyper. Herunder blandt andet længehuse, knækhuse, vinkelhuse og H-huse, som du alle sammen kan bygge med eurodan-huse. Du kan læse mere om eurodan-huses forskellige hustyper her. 

Et dejligt hus der passer til din familie

Går du og drømmer om at bygge dit eget funkishus, men er du bekymret for det elegante funkishus’ pris? Det behøver du slet ikke være. Du kan nemlig være helt sikker på at få det bedste match mellem pris, kvalitet og udstyr hos eurodan-huse, og prisen på din fremtidige drømmebolig ændrer sig ikke, så snart kontrakten er indgået.

Funkishuse til overkommelige priser

Vi ved godt, at vi hos de fleste kendetegnes ved vores høje kvalitet. Det er selvfølgelig et omdømme, som vi er enormt stolte af og lægger en stor ære i at leve op til. Men det betyder heldigvis ikke, at vores priser er lige så høje som kvaliteten. Med 40 års erfaring og tusindvis af opstillede drømmeboliger sørger vi nemlig altid for at købe det bedste udstyr og materialer ind til de bedste priser. Derfor har vi mulighed for at garantere dig, at du får markedets bedste match mellem pris, udstyr og kvalitet.

Se mere om priser her

Gråt hus i firkanter i forskellige niveauer

Funkishusets enkelhed og funktionalitet er blevet et populært valg for mange nybyggere. Måske er dit drømmehus et funkishus?

Prismatch på dit funkishus

Vil du gerne være sikret, at du bygger dit funkishus til den bedst mulige pris og kvalitet? Med eurodan PRISMATCH er du garanteret en god handel. Vi sætter en stor ære i at give dig mest drømmehus for pengene og garanterer dig derfor markedets bedste forhold mellem pris, udstyr og kvalitet.

Når du bygger med eurodan-huse er dit funkishus’ pris aldrig bare en skrabet plan, hvortil du skal opgradere og tilføje omkostninger for at nå et ordentligt niveau. Vores byggeplaner starter altid på en høj standard, hvorefter du selv kan vælge til og fra for at justere i kvalitet og pris efter dine behov. Når du bygger et funkishus, er prisen alene kun en enkel faktor. Det er mindst lige så vigtigt, at du får meget hus for pengene, og at du får en god kvalitet. En god kvalitet på materialer, udstyr og arbejdskraft og en flot finish er tilmed også med til at sikre, at dit hus har en høj gensalgspris.

Med eurodan PRISMATCH garanterer vi, at vi matcher enhver producent af enfamiliehuse på markedet med samme høje udstyrsniveau som os. Skulle du, mod forventning, derfor finde et tilbud hos en konkurrent med et bedre hus til pengene, matcher vi den samlede pris for at bygge dit funkishus. På den måde er du sikret en god handel og investering. Du kan læse mere om eurodan PRISMATCH her

Book et møde med os

Overvejer du at bygge nyt, så book et uforpligtende møde med en af vores rådgivere. Sammen kan vi skabe overblik over dine muligheder.

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes