114B

eurodan-huse kampagne

Kan du heller ikke få din husdrøm ud af hovedet? Så er det vist på tide at bygge den bolig, du går og tænker på. Du er heldigvis kommet til det rigtige sted. Hos eurodan-huse kører vi nemlig lige nu kampagner på skønne længehuse, vinkelhuse, H-huse og knækhuse på både Sjælland, Fyn og i Jylland. 

Når du bygger med eurodan-huse, skræddersyr vi altid huset til dig. Du vælger selv plantegning, materialer og hvilken tagkonstruktion, der passer til din stil og økonomi. Er du til det klassiske valmtag, et tidløst tag med murede gavle og gesims, en ensidig taghældning, eller måske et funkis hus med fladt tag? De fleste af vores planløsninger kan bygges med alle disse tage, men vi rådgiver dig gerne i at vælge det helt perfekte tag til din individuelle plantegning.

Vidste du at - det er ganske uforpligtende at mødes med os

Eurodanprægning Mur

Typehuse kampagnetilbud 

Går du med drømmen om at bygge et eurodan-hus, kan du finde inspiration i vores udvalg af populære plantegninger for vores forskellige hustyper her.

Hvis du bestiller dit drømmehus inden den 30. september 2019, får du det lige nu til en fordelagtig kampagnepris. Du kan vælge mellem vores spændende kampagnemodeller, som sammen med de attraktive kampagnepriser udgør Danmarks bedste huskøb. Du kan se de forskellige kampagnemodeller for henholdsvis Jylland, Fyn og Sjælland længere nede på siden, eller du kan finde dem under kampagnerne på vores forside. 

Drømmer du om en dobbelt garage, fuldt isoleret? Eller måske bare et lækkert vinkelhus med valmtag fra kun 1.625.000? Og er dit hoved generelt lidt fyldt med tankerne om et nyt hus? Så gør noget ved husdrømmen, og bestil dit eurodan-hus til kampagnepris inden d. 30. september 2019. 

Kampagnepriser Jylland/ Fyn

Vi du gerne bygge dit drømmehus i Jylland eller på Fyn? Så er det her dine kampagnepriser.

Kampagnepriser Sjælland

Har du fundet den perfekte drømmegrund på Sjælland, finder du din kampagnepris her.

 

Med eurodan-huse får du altid markedets bedste forhold mellem pris, udstyr og kvalitet. Her får du altså altid mest for pengene. Skulle du mod forventning have fundet et bedre tilbud end vores skarpe kampagnetilbud? Så tilbyder vi PRISMATCH.

Vidste du at - det er ganske uforpligtende at mødes med os

eurodan total

Kampagnetilbud med eurodan TOTAL 

Nu gør vi det nemmere for dig at gøre noget ved husdrømmen. Med eurodan TOTAL vælger du blot en byggegrund og designer dit drømmehus, så klarer eurodan-huse resten. Vi finansierer dit grundkøb for 0 kroner, og du får et hus med det hele – uden renter og gebyrer, og uden bekymringer. Læs mere om vores typehus kampagnetilbud eurodan TOTAL her.

Byg dit helt eget eurodan-kampagnehus 

Kontakt os for et gratis og uforpligtende møde. Så gennemgår vi sammen dine tanker om dit drømmehus, og hvad vi kan gøre for at realisere dine boligdrømme. 

Skal vi mødes og tale om et kampagnehus?

Er du interesseret i vores kampagnehuse? Så book et uforpligtende møde med os, så vi kan regne og tegne på dit drømmehus.

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)