Stort moderne spisekøkken med stort køkkne, spisevord og indbygget bænk i væggen

Attraktive huse til kampagnepris

Prisen på et hus afhænger af dine valg. Vi har altid skarpe priser på vores udvalgte kampagnehuse, hvor grundplanen danner ramme for husets form og så er der mulighed for at vælge forskellig tagløsninger, som giver vidt forskellig udtryk på huset.

Se kampagnehusene her
Stort moderne køkkenalrum i hvidt med grå detaljer

eurodan-huse kampagne

Kan du heller ikke få din husdrøm ud af hovedet? Så er det vist på tide at bygge den bolig, du går og tænker på. Du er heldigvis kommet til det rigtige sted. Hos eurodan-huse kører vi nemlig lige nu kampagner på skønne længehuse, vinkelhuse, H-huse og knækhuse på både Sjælland, Fyn og i Jylland. 

Når du bygger med eurodan-huse, skræddersyr vi altid huset til dig. Du vælger selv plantegning, materialer og hvilken tagkonstruktion, der passer til din stil og økonomi. Er du til det klassiske valmtag, et tidløst tag med murede gavle og gesims, en ensidig taghældning, eller måske et funkis hus med fladt tag? De fleste af vores planløsninger kan bygges med alle disse tage, men vi rådgiver dig gerne i at vælge det helt perfekte tag til din individuelle plantegning.

Vidste du at - det er ganske uforpligtende at mødes med os

Mursten Logo

Dit drømmehus til kampagnepris

Går du med drømmen om at bygge et eurodan-hus, kan du finde inspiration i vores udvalg af populære plantegninger for vores forskellige hustyper her.

Vi har altid fordelagtige priser på vores attraktive huse. Hos os får du altid det bedste match mellem pris, udstyr og kvalitet.
Hvis du vil vide mere om priser og hvordan vi du får den mest korrekte pris fra start, kan du finde mere om priser her.
Drømmer du om en dobbelt garage, fuldt isoleret? Eller måske et lækkert vinkelhus med valmtag? Og er dit hoved generelt lidt fyldt med tankerne om et nyt hus? Så gør noget ved husdrømmen - og kontakt os.

Med eurodan-huse sørger vi for at du får meget for pengene. Skulle du mod forventning have fundet et bedre tilbud end vores skarpe kampagnetilbud? Så tilbyder vi PRISMATCH.

Skal vi mødes og tale om et kampagnehus?

Er du interesseret i vores kampagnehuse? Så book et uforpligtende møde med os, så vi sammen kan regne og tegne på dit drømmehus.

Du skal indtaste både dit for- og efternavn
Din e-mailadresse skal være gyldig
Du skal indtaste både vejnavn og husnummer
Du skal udfylde både postnummer og by
Dit telefonnummer skal være 8 cifre
Du skal vælge et salgskontor eller udstillingshus
Du skal vælge en adresse
Du skal vælge en dato
Du skal vælge et tidspunkt
Gråt typehus med sort tag og stor have

Download vores store insirationskatalog

Du kan få endnu flere gode ideer, ved at downloade vores store katalog.

Du skal indtaste både dit for- og efternavn
Din e-mailadresse skal være gyldig
Du skal indtaste både vejnavn og husnummer
Du skal udfylde både postnummer og by
Dit telefonnummer skal være 8 cifre