Guligt hus med overdækket fliseterrasse

Typehus

Hvis du går i byggetanker og drømmer om et flot, smart indrettet og økonomisk overkommeligt hus, er eurodan-huse det helt rigtige sted at begynde. Vi tilbyder et stort udvalg af hustyper, plantegninger og arkitekturer, som kan kombineres på utallige måder og således give dig lige præcis det hus, du vil have.

Vi bygger hundredvis af huse hvert år, og det betyder, at du kan nyde fordelene af en stor og effektivt arbejdende organisation. Med vores ekspertise, størrelse og erfaring har vi ressourcerne til at imødekomme de fleste ønsker, således at du sjældent går forgæves til os med dine ønsker og kreative ideer.

Velkommen til det individuelle typehus – den problemfri og økonomiske vej til det hus, du drømmer om.

Et dejligt hus der passer til din familie

Køkken med hvid overflade og spisebord foran

Hvad er et typehus?

I gamle dage var et “typehus” et 100% standardhus. Der var stort set ingen valgmuligheder, for den lave pris og effektive byggeproces var lagt an på, at man kunne opføre nøjagtigt det samme hus igen og igen. Fordelen var, at parcelhuset kom inden for flere danskeres rækkevidde, men problemet var, at det gav mange ensartede og triste villakvarterer rundt omkring i landet.

Dén tankegang har vi udfordret hos eurodan-huse. Vi mente, at man sagtens kunne bevare fordelene ved det traditionelle typehus – lav pris og kort byggeperiode –  og komme væk fra det kedelige standardhus uden valgmuligheder. Vi mente, at danskerne kunne få langt mere individuelle huse. Og det fik vi ret i. 

Det er vores størrelse og erfaring, der er tricket. Med mere end 11.000 huse på samvittigheden har vi fuldstændigt styr på byggeprocessen, og det betyder, at vi faktisk kan tilbyde individuelle løsninger uden at gå på kompromis med hurtigheden og den fornuftige pris. 

Men hvad koster et typehus egentlig?

Hvorfor vælge et typehus?

Du skal vælge et typehus hos eurodan-huse, hvis du vil have det bedste af alle verdener. Når du vælger arkitektur, hustype, og plantegning fra vores store udvalg af muligheder, ved du, at du får en samlet løsning, der er gennemprøvet. Intet kan overraske os, og vi kan derfor lægge en nøjagtig byggeplan, der altid holder. Når du skriver under på en aftale med os, ved du nøjagtigt, hvad dit hus kommer til at koste, og hvornår du får nøglen til det. 

Trygheden om tidsplan og økonomi vejer tungt i vægtskålen hos de fleste. Men det gør friheden til at skabe det helt personlige hus også. Hos os giver vi dig begge dele, og det er derfor, at vi stadigvæk – efter mere end 40 år på markedet – er et af danskernes foretrukne byggefirmaer.

køkkenalrum med adgnag til stuen i lyse farver

Typehus eller arkitekttegnet hus?

Hos eurodan-huse skal du ikke vælge mellem typehus og arkitekttegnet hus. Vi ser det ikke som enten-eller, men derimod som både-og. Vi giver dig typehusets fordele samtidig med, at du får den arkitektur, den indretning og de materialer, du ønsker. Vores arkitekter forstår at arbejde kreativt med de mange “byggeklodser”, vi råder over, således at hvert eneste eurodan-hus fremstår individuelt og skræddersyet til den enkelte kunde. 

Vidste du at - det er ganske uforpligtende at mødes med os

Byg dit eget typehus med eurodan-huse

Vi hjælper dig trygt gennem alle husbyggeriets stadier. Du kan komme til os fra den allertidligste fase, hvor du stadig overvejer for og imod at bygge selv, eller hvor du søger inspiration og ideer til at modne din beslutning. Vores rådgiver vil vise dig alle de muligheder, du har med et eurodan-hus, inspirere til smarte løsninger og hjælpe med at skabe et økonomisk overblik, således at du kan træffe dine beslutninger på et oplyst og gennemberegnet grundlag. 

Når aftalen er underskrevet, vil du opleve et forløb, hvor alt går slag i slag. Alle byggeriets faser gennemføres til aftalt tid, og du vil se dit hus rejse sig planmæssigt. Undervejs vil byggelederen være i tæt kontakt med dig, så du har fuldt overblik dag for dag. Læs mere om vores effektive byggeproces.

Vælg din ønskebeliggenhed

Vi bygger over hele landet, så uanset hvor du finder den perfekte byggegrund, kan du få et eurodan-hus. 

 

Typehuse Jylland

Du finder vores typehuse i stort set enhver større og mindre by i Jylland, og vi bygger nyt mange steder for tiden. Særligt i jyske byer som Aalborg, Randers, Silkeborg, Horsens, Vejle, Kolding, Aabenraa og Esbjerg er der gang i byggeriet, og vi glæder os over at være med alle steder.

Typehuse Sjælland

eurodan-huse er populære mange steder på Sjælland, og vi har bl.a. bygget i Roskilde, Ballerup, Virum, København, Næstved, Slagelse og Holbæk.

Typehuse Fyn

Også på Fyn er vores individuelle typehuse meget populære. Du vil møde dem i byer som Odense, Middelfart, Svendborg og Nyborg – og ligegyldigt, hvor du finder din grund, er vi klar til at bygge dit nye hus.

Bliv mere inspireret i vores udstillingshuse

Vi har udstillingshuse over hele landet, hvor du kan se de forskellige løsninger og muligheder, du får med et eurodan-hus.

Der er åbent hus hver søndag kl. 13-16, hvor vores byggerådgivere står klar til at give en rundvisning og svare på spørgsmål om alle dele af dit byggeprojekt.

Udstillingshuse
gråt knækhus med sort tag og fliseterrasse

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes