285 Dæmpet

Byggegrunde til salg

Står du og mangler en dejlig byggegrund, så kan eurodan-huse hjælpe dig.
Vi har attraktive byggegrunde til salg i hele Danmark. 

eurodan-huse har byggegrunde til salg over hele landet

Leder du efter din absolutte drømmegrund til at bygge dit drømmehjem på? Så er du kommet til det rette sted. eurodan-huse har byggegrunde til salg i hele landet. Der er mange gode grunde til, at det er en god ide at bygge dit nye hjem med eurodan-huse. Vi har mere end 40 års erfaring i at hjælpe kommende husejere som dig med at bygge drømmehjem, og i den forbindelse har vi også udviklet ekspertise i at teste og udvælge de perfekte byggegrunde. Vi finder løbende skønne byggegrunde på Sjælland, Fyn og i Jylland, som du alle kan finde via billederne ovenover.

Byggegrund M Skilt

Byggegrunde med den helt rigtige beliggenhed

Vi har mange forskellige skønne byggegrunde til salg med fantastiske beliggenheder, både i naturskønne omgivelser og tæt på byliv, institutioner og skoler i lokalsamfundet. Sammen vil vi hjælpe dig med at finde lige den byggegrund, der passer til dine ønsker og din situation. Vi realiserer dine drømme, når du skal bygge din drømmebolig. Derfor er det også vigtigt, at du har den helt rigtige byggegrund med den helt rigtige beliggenhed. Du kan se vores flotte udvalg af byggegrunde ved at følge linksene ovenover, eller du kan læse mere om vores byggegrunde på Sjælland, Fyn og i Jylland her.

Byggegrunde til salg i Jylland

Velbeliggende byggegrunde til salg til dig, der drømmer om at bygge nyt hus i det jyske. Vi har et stort udvalg af gode byggegrunde med skønne udsigter til salg, og til dig, der ønsker at købe grund og bygge hus, er der store muligheder for at bygge din drømmebolig her.

Du kan se alle de fantastiske byggegrunde til salg her:

Byggegrunde Jylland
Til salg skilt på græs

Byggegrunde til salg på Fyn

På Fyn har vi attraktive byggegrunde til salg med skøn beliggenhed. Ønsker du for eksempel at bygge din drømmebolig i et skønt nybyggerkvarter, har vi de skønneste byggegrunde i forskellige steder på Fyn. Ved køb af byggegrund på disse breddegrader, kommer du og din familie til at bo i et skønt kvarter tæt på både naturskønne omgivelser og byliv. 

Du kan se alle de smukke byggegrunde til salg her:

Byggegrunde Fyn
Til salg skilt på græs

Byggegrunde til salg på Sjælland

Hvis du søger en skøn byggegrund til salg på Sjælland, er der gode muligheder hos eurodan-huse. Vi har flotte byggegrunde til salg, uanset om du ønsker at bosætte dig og din familie tæt på storbyen, eller om du søger byggegrunde i skønne naturområder.

Tag et kig på de byggegrunde, vi har til salg på Sjælland her:

Byggegrunde Sjælland
Til salg skilt på græs

Book et møde - vi kan mere end du tror

Vores byggerådgivere kan ikke kun hjælpe dig med at bygge drømmehuset. Vi kan også hjælpe dig med f.eks. køb af byggegrund og en samlet finansiering af projektet.

Du skal indtaste både dit for- og efternavn
Din e-mailadresse skal være gyldig
Du skal indtaste både vejnavn og husnummer
Du skal udfylde både postnummer og by
Dit telefonnummer skal være 8 cifre
Du skal vælge et salgskontor eller udstillingshus
Du skal vælge en adresse
Du skal vælge en dato
Du skal vælge et tidspunkt

Vidste du at - det er ganske uforpligtende at mødes med os

Sådan vælger du den rigtige byggegrund

Du har måske allerede taget den største beslutning – valget om at bygge et nyt hus. Men du mangler stadig at træffe en af de vigtigste beslutninger, som for alvor er med til at opfylde dit ønske om et drømmehjem. Nemlig grunden, som drømmehuset skal bygges på. Her ville det være nemt blot at lede efter en billig grund til salg eller at købe en byggegrund, der ligger tæt på dit arbejde. Men der er mange andre ting end en billig grund og kort afstand til arbejde, som er vigtige at have med i dine overvejelser, når du skal foretage køb af den byggegrund, der skal være fundamentet for dit og din families fremtidige hjem. 

 

Først og fremmest: beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Du har måske allerede sammen med din familie fundet frem til, hvor stort drømmehuset skal være, og hvordan det skal se ud. Du har måske også allerede besluttet dig for, at du vil bygge det selv – eller med hjælp fra et byggefirma som eurodan-huse. Men hvis du endnu ikke har fundet den perfekte byggegrund, er det her, du skal være opmærksom. Det allervigtigste for de fleste, når de skal foretage køb af byggegrund, er nemlig, hvor den kommende drømmebolig skal være. 

Her skal du blandt andet overveje, om du ønsker at bo tæt på smuk natur og store naturområder som skov, vand og strand, eller om du foretrækker en beliggenhed tæt på byliv og lokalsamfund – eller begge dele. Samtidig skal du overveje, om den byggegrund, du vælger, ligger tæt på de ting, der er relevante for dig og din familie. Det kan for eksempel være dit arbejde, institutioner eller skoler til dine børn og hobbymuligheder. Men det kan også være andre faktorer, du foretrækker en kort afstand til, som for eksempel indkøbsmuligheder. 

Når du skal finde den perfekte byggegrund til salg, skal du desuden overveje størrelsen og udformningen af grunden. Er din drømmegrund kæmpe stor og flad med plads til fodboldbane til børnene eller måske en skrånende grund med plads til en prydhave med et væld af smukke planter? Er du mere interesseret i en mindre grund eller et sted, hvor I kan bo tæt, og du kan skabe relationer til dine naboer? 

Du skal også være opmærksom på, at størrelsen og udformningen af grunden har indflydelse på, hvilken type af hus, du kan bygge på grunden. Derudover skal du også have styr på de forskellige regler for bebyggelse i området og på grunden. 

Alt dette kan du få råd og vejledning til hos eurodan-huse, og du er altid velkommen til at tage en snak med en af vores byggerådgivere, som vil hjælpe dig med at finde drømmegrunden til din drømmebolig. Så snart du har udvalgt byggegrunden, hjælper vi dig også med at udforme dit drømmehus, og derefter kan tilrettelæggelsen af byggeforløbet igangsættes. 

Den bedste sparringspartner ved køb af drømmegrunden

Er din drømmegrund ikke blandt de byggegrunde, vi har til salg lige nu? Når du bygger et eurodan-hus, hjælper vi dig gerne med at finde den byggegrund, der kan være med til at opfylde dine boligdrømme. 

Find drømmehuset til din byggegrund

Bestil vores store katalog med masser af inspiration og viden om, hvordan dine byggedrømme kan forvandles til et drømmehjem.

Du skal indtaste både dit for- og efternavn
Din e-mailadresse skal være gyldig
Du skal indtaste både vejnavn og husnummer
Du skal udfylde både postnummer og by
Dit telefonnummer skal være 8 cifre
Vi vil gerne vide om du går med byggetanker