Haderslev Foto

Salg af byggegrund

Ønsker du at sælge din grund? eurodan-huse søger altid velegnede grunde til bebyggelse af enfamiliehuse, dobbelthuse og tæt/lavt byggeri. Vi er interesserede i byggegrunde/byggejord på både Sjælland, Fyn og i Jylland. 

Vidste du at - det er ganske uforpligtende at mødes med os

eurodan-huse søger altid attraktive byggegrunde i hele landet

Hos eurodan-huse er vi altid interesserede i nye attraktive byggegrunde, der er velegnede til bebyggelse, så hvis du søger at lave et salg af din grund, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Hvis du ønsker at sælge en byggegrund, så kontakt os for en uforpligtende snak om din grund: 
Ole Brink Jensen, 
Tlf. 79 23 65 01

Sådan sælger du din byggegrund

Ofte vil et salg af en grund handles på grundlag af en købsaftale og et skøde, som udarbejdes af en ejendomsmægler. Du behøver dog ikke nødvendigvis at gå gennem en ejendomsmægler, hvis du selv har fundet en køber af din grund. Du skal sikre dig, at papirarbejdet er i orden, og det hjælper eurodan-huse selvfølgelig med, hvis du sælger din grund til os.

Udsigt over mark med halmballer

Når du sælger din grund, er det vigtigt, at du oplyser alle de informationer, du har om grunden. Noget ved du måske i forvejen, og andre informationer kan køberen selv indsamle om grunden. Det kan for eksempel være love og regler, som gælder for den grund, som du ønsker at sælge. Nogle love og regler som lokalplan, servitutter, fredningsloven og naturbeskyttelse kan begrænse, hvad der må foretages med din grund. En Lokalplan kan for eksempel lægge retningslinjer for, hvad området må bruges til, hvordan grunden må indrettes, med hvilke materialer, der må bygges, og så videre. Ved de fleste kommuner kan du eller køber finde lokalplanen for din byggegrund på kommunens hjemmeside.

For at gøre det nemt for både dig og køber, kan det være en god ide at lave en samlet salgspakke for din byggegrund, hvor du samler alt vedrørende grunden. Den kan blandt andet indeholde: