MG 9612

Få materialer og løsninger i hænderne

Vi byder dig velkommen i vores showrooms i hele landet. I vores store showrooms, synliggør vi de områder, der differentierer os fra andre byggefirmaer. Vi fremviser et udvalg i alt fra vinduer og døre til stikkontakter, alarmer, tagrender, mursten og gardiner. Vi udstiller ligeledes et badeværelse og to køkkener. Vores leverandører og et udvalg af de produkter, de leverer, præsenteres for at sikre huskøber en forhøjet oplevelse af det samlede produkt. Samtidig viser vi dig bygningskonstruktionen i de mini-huse, vi har bygget. Her kan du bl.a. se, hvordan vi bygger ydervægge og loftkonstruktioner op.

Vi holder dig i hånden igennem hele dit byggeforløb

eurodan-huses adm. direktør, Thomas Dahl forklarer her, hvorfor de nye showrooms er interessante. Hvis du går med nybyggeri i tankerne, kan du se hvordan eurodan-husene konstrueres via mini-huset, og du kan få indblik i hvordan et typisk materialevalgsmøde forløber.

Book et møde og lad os tale om dine byggedrømme

Overvejer du at bygge nyt, så book et uforpligtende møde med en af vores rådgivere. Sammen kan vi skabe overblik over dine muligheder.

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)