Randers Hjertegraesbakken 7 U1

Hvad koster et typehus?

Det behøver ikke være dyrt at bygge din drømmebolig. Når du bygger et typehus med eurodan-huse, kan du vælge hustyper i forskellige prislejer, og du kan designe huset og materialerne, så det passer ind i dit budget. Vi giver altid vores kunder en samlet pris på hele byggeriet, som ikke ændrer sig, efter kontrakten er indgået. Dermed kan du være helt tryg i dit boligkøb, og du skal ikke bekymre dig om uforudsete ekstra gebyrer og udgifter. 

Med eurodan-huse er du altid sikker på at få markedets bedste match mellem pris, udstyr og kvalitet. Skulle du mod forventning finde et bedre tilbud hos en konkurrerende landsdækkende producent af enfamiliehuse, tilbyder vi PRISMATCH.

Bestil vores katalog - og bliv inspireret

Hvad bestemmer et typehus’ pris?

Et typehus’ pris vil variere alt afhængigt af blandt andet dit valg af hustype, antal kvadratmeter, arkitektur og materialevalg. Hos eurodan-huse starter vores typehuses priser ikke helt på bunden i en skrabet version, men som en pris, hvor den samlede pakke har en god standard. På den måde kan du selv vælge til og fra og justere prisen op eller ned derefter. Dertil er der ofte forskel på eksempelvis typehuse priser på Sjælland og typehuse i Jyllands priser. Dette kan blandt andet være som resultat at varierende priser på levering af materialer og håndværkernes arbejde. Du kan se eksempler på, hvad et nøglefærdigt typehus koster i Jylland og på Fyn samt eksempler på et typehus’ pris på Sjælland herunder.

Se vores kampagnepriser

Vi holder dig i hånden igennem hele dit byggeforløb

Hvad koster et typehus hos eurodan-huse?

Prisen på dit typehus afhænger også af, hvilken prismodel du vælger. Hos eurodan-huse har du flere forskellige muligheder alt efter dine behov. Du kan for eksempel vælge at bygge med vores byggekoncepter Byg Selv Med, eurodan TOTAL eller eurodan PRISMATCH

Prisen på et typehus med Byg Selv Med

Du kan for eksempel spare penge på typehusets pris ved selv at bygge med. Når du vælger eurodan-huse som samarbejdspartner til at bygge din drømmebolig, behøver du nemlig ikke give hele ansvaret fra dig. ”Byg selv med” er for dig, der har tid, lyst og håndværksmæssige evner til selv at give en hånd med, når du bygger dit nye hjem. Du kan altså selv bestemme, om du vil tage del i byggearbejdet - og på den måde, er der mange penge at spare. Besparelsen på dit typehus’ pris afhænger naturligvis af husets størrelse, og du kan spare alt fra 93.000, hvis du vælger letbyg på et 128 M2 længehus til 138.000 på et 190 M2 længehus. Du kan læse mere om eurodan-huses letbygløsning her.

 

Vidste du at - det er ganske uforpligtende at mødes med os

eurodan total

Hvad koster et typehus med eurodan TOTAL?

En anden prismodel er eurodan TOTAL, vores nye enkle byggekoncept, hvor alt er samlet ét sted. Vi står for det hele og finansierer både din drømmegrund og dit typehus i hele byggeforløbet, helt gratis med 0 kr. i renter og gebyrer. Vi har udviklet eurodan TOTAL for at gøre det nemt for dig at overskue dit typehus’ pris, og for at sikre at nybyggeri skal være et nemmere og bedre valg end nogensinde før. Du peger blot på den byggegrund, som du drømmer om at bygge dit typehus på, så hjælper vi med resten. Det er et banebrydende koncept og nytænkning af nybyggeri, og vi sætter stor ære i at kunne sige, at du kan være helt tryg og læne dig tilbage, mens vi bygger din drømmebolig. Du betaler ikke en krone før, du modtager nøglen, og I kan flytte ind i jeres nye hjem. Læs meget mere om fordelene ved at vælge eurodan TOTAL her.

Uanset hvilken prismodel, du vælger, kan du altid være sikker på at få mest hus for pengene. Dit typehus’ pris vil altid være til markedets bedste match mellem pris, udstyr og kvalitet, og et eurodan-hus er meget mere end blot et tag over hovedet. Hos os er gode råd ikke dyre, og vi tilbyder altid gratis byggerådgivning hos vores dygtige arkitekt, så du kan få et hus designet lige efter dine behov. 

 Sikr dig den bedste pris på dit  typehus med eurodan PRISMATCH

Skulle du mod forventning find et typehus med samme udstyrsniveau som vores, men til billigere priser, har du din sikring i eurodan PRISMATCH. Med eurodan PRISMATCH matcher vi nemlig den samlede pris på enhver producent af enfamiliehuse på markedet, som har samme høje udstyrsniveau som os. Det er din garanti for en god handel og dermed en god investering, som sikrer dig, både når du flytter ind i dit nye hjem, og ved merværdien hvis du en dag ønsker at sælge igen. 

 

Silkeborg Myntevej 2 U1

Hvilken pris har jeg råd til at betale for et typehus?

Når du skal vælge dit byggefirma og det typehus, som med dit personlige præg kan passe ind i dine drømme, er det nødvendigt, at du har et sikkert overblik over, hvilken pris du kan betale for huset. 

Hvis du ønsker hjælp til at beregne, hvor meget du kan købe hus for, så klik her for at komme til vores husberegner, som giver dig din samlede typehus pris. Ved at anvende prisberegneren, kan du se ydelsen pr. måned for dit realkreditlån ud fra dit personlige unikke valg af region, hustype, grundpris, udbetaling mm. 

Odense Spurvelunden 8 K2

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - og få informationer om nye udstillingshuse, kampagnetilbud og arrangementer for nybyggere

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)