Gå på opdagelse i vores plantegninger

gult hus med sort tag, fliseterrasse og kæmpe have

Plantegninger til jeres kommende hus

Med mere end 40 års erfaring i at opfylde boligdrømme, ved vi, at de fleste ønsker at sætte deres eget præg på plantegningen, når de skal bygge deres nye hjem. Derfor vil vores interne arkitekter altid være klar til at hjælpe dig med at få tegnet lige netop den planløsning, som vil danne de perfekte rammer for din drømmebolig. Hvis ikke du allerede nu har en klar idé om, hvordan du ønsker, at plantegningen af dit nye hus skal se ud, eller hvis du har svært ved at omsætte tanke til papir, kan du finde inspiration i vores store udvalg af plantegninger herunder. 

For at gøre det nemt at finde de plantegninger, der passer ind i dine drømme og på en eventuel byggegrund, har vi fordelt vores typehus plantegninger under 4 forme: Længehuse, Vinkelhuse, Knækhuse og H-huse. 

Alle former (hustyper) tilbyder en række plantegninger med hver sine unikke løsninger og indretningsmuligheder. De er alle sammen ment som inspiration, så du kan gøre dig nogle tanker om eksempelvis hvilke størrelser og former på værelser, rumtyper, arkitekturer og materialer, du ønsker. Vi flytter gerne en væg, fjerner en dør, tilføjer en pejsestue eller hvad vi ellers kan tilbyde, så den løsning, du ender ud med, passer præcis til dig og din familie. 

Få vores store inspirationskatalog

Vidste du at - det er ganske uforpligtende at mødes med os

FIND INSPIRATION TIL DIN PLANTEGNING I VORES KATALOG

Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Du skal indtaste både dit for- og efternavn
Din e-mailadresse skal være gyldig
Du skal indtaste både vejnavn og husnummer
Du skal udfylde både postnummer og by
Dit telefonnummer skal være 8 cifre
Vi vil gerne vide om du går med byggetanker

De mest populære plantegninger

Vi har udvalgt en lang række af de mest populære typehus plantegninger, så du kan finde den rette plantegning til dit hus eller finde inspiration i, hvad der har virket for andre. Vi designer altid plantegningen af dit hus fra bunden, så vi er sikre på, at grundplanen opfylder dine ønsker og behov. Hvis du ikke allerede har en klar idé om, hvordan den perfekte plantegning for dig og din familie ser ud, foreslår vi, at du finder inspiration i de udvalgte arkitekttegnede plantegninger. På den måde kan du danne dig et billede af, hvordan de forskellige hustyper kan se ud indvendigt, og du kan tilmed finde inspiration til, hvordan en plantegning kan udformes, så den passer til din drømmegrund. Har du endnu ikke fundet en byggegrund, som passer ind i dine fremtidsdrømme, så hjælper vi også gerne med det. Her kan kan læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at købe en byggegrund.

Det er vigtigt, at du gør dig nogle tanker omkring, hvordan plantegningen til dit drømmehus ser ud. Du kan eksempelvis skrive nogle af dine tanker ned på et papir eller lave en grov skitse, eller du kan sammen med din familie brainstorme på, hvordan jeres drømmehus ser ud. Er I en stor familie, som har brug for mange værelser og måske et hyggeligt legerum, hvor børnene kan mødes til fælles leg? Eller drømmer I måske om en luksustilværelse med et lækkert en-suite badeværelse og et stort walk-in closet? Det kan være en sjovt og hyggeligt at sammensætte drømme til en plantegning, og det er selvfølgelig også et skridt, som vi gerne vil hjælpe med, hvis du har behov for det.

Når du har skrevet jeres tanker ned, kan du finde nogle plantegninger, som du kan lide, og tage dem med til os. Så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan omsætte dine tanker og ideer til en plantegning, der passer ind i lige præcis din situation. Har du allerede nogle tanker om, hvordan dit hjem skal se ud, men kan du ikke finde plantegninger, der opfylder dem? Så kom blot til os med dine ideer, så hjælper vi dig med at omsætte dine tanker til et realistisk drømmehjem. Vi er her for at hjælpe dig, og vi sætter stor ære i at forstå kundens behov og ideer, så vi sammen kan skabe de perfekte rammer for en fremtidig drømmebolig. 

 

Bliv mere inspireret i vores store katalog

Er der forskel på typehuse plantegninger og en arkitekt plantegning?

Mange er af den opfattelse, at et typehus kommer i en række forskellige faste former og designs, som ikke kan ændres på, og dermed bliver upersonlige og vanskelige at tilpasse individuelle behov. Det er dog ikke tilfældet hos eurodan-huse, og i virkeligheden er der hos os ikke forskel på en typehus plantegning og en arkitekt plantegning. eurodan-huses plantegninger er alle arkitekttegnede og gennemtænkt til mindste detalje, og vi er gode til at lytte til dine ønsker og behov, så vi sammen kan få realiseret din drømme-plantegning. Vi kalder det eurodan ARKITEKT. Du kan læse mere om eurodan ARKITEKT her.

Du får altså ikke et typehus fra et samlebånd, men derimod en individuelt tilpasset plantegning, som du sætter dit personlige præg på. Du får det lige, som du vil have det, og med vores 40 års ekspertise tør vi sikre dig, at også spændende og anderledes kreative ideer vil gå hånd i hånd med funktionelle og gennemprøvede løsninger. Vi har altid konkurrencedygtige priser, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. 

 

Det hele starter med god dialog

Overvejer du at bygge nyt, så book et uforpligtende møde med en af vores rådgivere. Sammen kan vi skabe overblik over dine muligheder ud fra dine ønsker til fremtidig bolig

Lad os mødes - reservér tiden her
Mødesituation