Fra lærling til tømrersvend

Martin Dahl har været lærling hos os og kan nu kalde sig for tømrersvend efter et super lærerigt forløb. Det kan han med glæde se tilbage på. Martin er efter endt læretid, blevet ansat som tømrersvend hos os.
"Vi afleverer drømme - og jeg bygger min drøm", siger Martin Dahl.

eurodan-huse satser på kvalitet - også når det gælder medarbejdere

Er du håndværker med iværksætterdrømme?

Så er vi altid klar på en dialog!
Måske har du altid gået og drømt om at starte selvstændigt eller måske er du allerede leverandør i dag, men ønsker at vækste. Uanset hvad, så er vi altid til at tale med og vil rigtig gerne være behjælpelig med at komme godt fra start.

Tømrer med 4 planker

eurodan-huse og Schleidt Byg ApS

For nogle år siden kontaktede vi Søren Schleidt, for at høre om han ville være med til at skabe en virksomhed, som kunne tilføre ressourcer til vores husbyggeri i Syddanmark. Den idé blev til Schleidt Byg ApS.

Siden virksomheden blev oprettet i 2018, har Søren stået for den daglige drift. Han har brugt os til råd og sparring især på ledelsesdelen. 

Vi er afhængige af hinanden. eurodan-huse var den blåstempling, Søren skulle bruge for at få banken med på idéen. Og Schleidt Byg ApS er en utrolig vigtig ressource hos os.

Schleidt Byg ApS er nu klar til at stå på egne ben. Derfor trækker eurodan-huse sig ud af ledelsen og ejerskabet af virksomheden, men vil fortsat være en glad kunde hos Schleidt Byg ApS, som i dag er en uvurderligt leverandør.

Schleidt 9

eurodan-huse drives i dag af Thomas og Rasmus Dahl

Helt fra barns ben har de to fulgt virksomheden, der tilbage i 1978 blev etableret af deres far.

THD RAD Byggeri Dæmpet