Lyst hus på hævet træterrasse

Siden 1978

eurodan-huse er efter mere end fire årtier stadig et danskejet familieforetagende, der med sine rødder i det sønderjyske, består som en solid virksomhed.

 

En livsstil og et livsværk, der skal bestå og udvikles igennem de næste mange år

Pige der tegned med kridt

Vi vil gerne gøre dig til en del af vores historie

Vi har bygget nye hjem til over 14.000 danske familier, og vi vil også gerne bygge for dig. Bestil vores store katalog, og se hvad vi kan tilbyde.

Du skal indtaste både dit for- og efternavn
Din e-mailadresse skal være gyldig
Du skal indtaste både vejnavn og husnummer
Du skal udfylde både postnummer og by
Dit telefonnummer skal være 8 cifre
Vi vil gerne vide om du går med byggetanker

Vi holder dig i hånden igennem hele dit byggeforløb

Vi har over 14.000 forhold bag os...

...og det er vi stolte af. For igennem mere end 40 år har vi som byggefirma arbejdet med at realisere over 14.000 danskeres boligdrømme.

eurodan-huse drives og ledes i dag af brødrene Thomas og Rasmus Dahl, som siden barns ben har fulgt virksomheden, der blev etableret af deres far.

Fundamentet hos eurodan-huse bygger på de gamle stærke principper om håndværkskvalitet. Og på nysgerrighed i forhold til at udvikle det ypperste inden for byggeri gennem samarbejde og dialog.

eurodan-huse blev grundlagt i 1978 af NC Dahl, som er uddannet tømrer, bygningskonstruktør og godkendt til at virke som praktiserende arkitekt i hele Europa. NC ville skabe noget bedre til billigere penge end de store aktører på markedet. Som en del af strategien besluttede han sig for at tilbyde medbyg. Det viste sig at være et vigtigt element i en tid med skyhøje renter.

Byggefirmaet startede op på et beskedent hjemmekontor på 1. sal i Toftlund. Navnet eurodan udsprang af stednavnene Europa og Danmark, da NC ønskede at bygge huse, der også var attraktive til eksport. Firmaets første udstillingshus åbnede søndag den 1. august 1978. Der blev annonceret for åbningen af udstillingshuset med en lille annonce i JydskeVestkysten. En af de besøgende på denne første søndag endte også med at blive firmaets første kunde. NC solgte huset, som blev bygget i Nordborg.

 

Fra 24 til 600 huse om året

Efter det første år havde eurodan-huse 24 ordrer i hus og NC optog nu en kompagnon samt ansatte en tilsynsførende. I 1980 lejede han et kontor i Rødekro på 60 m² og ansatte det første tømrerhold, for med egne håndværkere at sikre en kontinuerlig høj kvalitet i det udførte arbejde. Den første salgsafdeling blev etableret i lejede lokaler i Fredericia i 1983. I 1984 byggede han salgskontoret på Skånevej i Rødekro. I 1986 var eurodan-huse oppe på at bygge 600 huse på et år under den daværende højkonjunktur. Efterfølgende kom salgskontorer til i Aarhus, Aalborg og i 1988 blev firmaet landsdækkende med etablering af et salgskontor i Roskilde.

Hævet overdækket træterrasse om aftenen

Bliv mere inspireret i vores store katalog

Eksport til Tyskland

Med en placering i Syddanmark, var det nærliggende at eksportere til Tyskland og i 1988 begyndte firmaet at eksportere dertil. eurodan-huse havde god succes og tyskerne var glade for husene, der primært blev bygget i det daværende Østtyskland. I 2001 var konkurrencen på det tyske marked ved at være hård og eurodan-huse valgte at satse på Danmark, der på dette tidspunkt var klar til at vækste efter kartoffelkuren.

Ejerledelse giver styrke og garanti

Gennem mere end 40 år på markedet har firmaet været ejet og ledet af samme familie, og det giver styrke og garanti for kunden. En familieejet virksomhed laves ikke om fra dag til dag, strategierne er langsigtede og forretningen handler om mere end vækst og omsætning.

Generationsskifte

I 2010 overlod NC Dahl førerpinden til sønnerne Thomas Dahl og Rasmus Dahl, der driver og leder familieforetagendet i dag. De er vokset op med firmaet som en kær del af familien og deler troen på livsværket og drømmene for fremtiden.

Thomas Dahl, som er administrerende direktør for eurodan-huse, har været en del af firmaet siden han i 2004 startede i Roskilde. Thomas er uddannet akademiingeniør fra Aalborg Universitet og har siden suppleret med en HD (O) i organisation og ledelse og en uddannelse som ejendomsmægler. Thomas arbejdede i 6 år som projektleder ved MT Højgaard før han trådte ind i familieforetagendet. Han bor i dag i Haderslev med sin kone og 4 sønner i deres fjerde eurodan-hus.

Rasmus Dahl, som er direktør for eurodan-huse, har været en del af firmaet siden han i 2006 startede i Rødekro. Inden han tiltrådte som økonomidirektør, arbejdede han med både salg, teknik og planlægning. Rasmus er uddannet civilingeniør (Byg) ved Danmarks Tekniske Universitet i Lyngby og har siden suppleret med en HD (R) i regnskab og økonomistyring. Rasmus arbejdede i studietiden som tømrer og murer ved eurodan-huse for at supplere teori med praktisk viden. Han bor i dag i Haderslev med sin kone og to døtre.

 

Book et møde og hør, hvordan vi kan realisere dine boligdrømme
THD RAD Byggeri Dæmpet

Mission for fremtiden

Fokus er fortsat på at bygge gode, solide kvalitetshuse til familien Danmark. I dag har eurodan-huse således salgskontorer i Rødekro, Vejle, Aarhus, Aalborg, Odense og Roskilde. Der beskæftiges cirka 300 medarbejdere på landsplan og bygges flere nye udstillingshuse årligt, hvor arkitekturer og mulige løsninger i form af indretning, tilvalg og lavenergi fremvises.

Brødrenes mission for fremtiden er, at eurodan-huse skal være danskernes foretrukne leverandør af enfamiliehuse. Der skal arbejdes hårdt for at gøre sig fortjent til en sådan position og på at forblive en seriøs udbyder, der bygger de bedste huse til prisen. Det kræver en evig stræben efter en høj kompromisløs kvalitet, gode byggematerialer, godt håndværk og en altid tidssvarende arkitektur og indretning. Men det kommer helt naturligt, de kan slet ikke lade være.

eurodan-huse drives i dag af Thomas og Rasmus Dahl, som siden barns ben har fulgt virksomheden, der tilbage i 1978 blev etableret af deres far, NC Dahl.

Vil du opdateres med relevante nyheder?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når vi f.eks. åbner nye udstillingshuse eller lancerer ekstra gode kampagnepriser.

Du skal indtaste både dit for- og efternavn
Din e-mailadresse skal være gyldig
Du skal indtaste både vejnavn og husnummer
Du skal udfylde både postnummer og by