eurodan-huse skaber rammerne for det gode liv

Siden 1978 har vi bygget tusindvis af hjem til danskerne. Og vi har gjort det med omhu, ansvarlighed og en udpræget sans for kvalitet - helt ned til den mindste detalje. Den tilgang til husbyggeri tiltaler en bred vifte af danskere, ikke mindst fordi vi har formået at kombinere det høje kvalitetsniveau med et prispunkt, hvor alle kan være med.

Vores huse er nemlig for alle og enhver, der drømmer om et ordentligt, gennemtænkt hus bygget af en bundsolid og ærlig virksomhed, der kan sit kram til fingerspidserne.

Eller for at sige det på en anden måde, så er eurodan-huse
til hvem som helst, der ikke vælger hvad som helst.

Til hvem som helst der ikke vælger hvad som helst

Teglbakken1 Nivå V188 Stemning 1

Vi bygger også til dig...

Det er med stolthed vi bygger huse. Særligt fordi de er bygget på et fundament af ordentlighed, og ikke mindst med en forståelse for, at vores kunder ikke bare køber et tag, mursten og en planløsning. De køber deres næste hjem.

Et hjem, der skal skabe rammerne for det gode liv bygget i gode materialer, kvalitet ned til mindste detalje og med klare aftaler igennem hele byggeprocessen.

Fordi det færdige hus skal give plads...

... til den uorden, der helt naturligt opstår i dagligdagen. En efterladt kop på stuebordet eller en våd handske på gulvet fra en af ungerne. Et naturligt rod, der bevidner om, at i det her hjem, lever man livet. eurodan-huse bygger nemlig huse til alle typer mennesker. Mennesker, der ikke vælger hvad som helst, fordi det skal kunne holde til lidt af hvert – det er også ordentlighed.

Teglbakken1 Nivå V188 Stemning Soveværelse
O6A1332 Kopier

Vi starter med at lytte

til dine ønsker og behov...Sammen, finder vi udgangspunktet for at starte din husdrøm. Går du i byggetanker, så book et møde med en af vores byggerådgivere. Udover at vi sammen kan designe jeres drømmehjem, så kan vi også hjælpe med f.eks. finansering og køb af byggegrund. Book dit møde i dag.

Du skal indtaste både dit for- og efternavn
Din e-mailadresse skal være gyldig
Du skal indtaste både vejnavn og husnummer
Du skal udfylde både postnummer og by
Dit telefonnummer skal være 8 cifre
Du skal vælge et salgskontor eller udstillingshus
Du skal vælge en adresse
Du skal vælge en dato
Du skal vælge et tidspunkt