Sådan ser dit byggeforløb ud med eurodan-huse

At bygge hus er en perlerække af små og store opgaver, der skal udføres i en bestemt rækkefølge. Vi har opført mere end 11.000 eurodan-huse gennem tiden, og med den erfaring i bagagen guider vi dig sikkert gennem alle byggeforløbets faser. Lige fra de allertidligste overvejelser om indretning, arkitektur og materialer til den dag, hvor vi kan overdrage nøglen til dig. Og faktisk endnu længere end det.

Det vigtigste for os er, at du kender alle detaljerne skridt for skridt gennem byggeriet. Du bygger jo nyt hus for at få det præcist, som du vil have det. Derfor vil du opleve, at vi gør os umage for at informere og spørge dig undervejs, og at vi altid er tilgængelige og klar til at besvare dine spørgsmål.

Her får du et overblik over de syv faser, hvor vi sammen kommer fra husdrøm til drømmehus. 

Book et uforpligtende møde

Vi holder dig i hånden igennem hele dit byggeforløb

MG 4791 Dæmpet
Sådan bygger vi et eurodan-hus. Se rejsen fra første spadestik til huset står færdigt.

1. Aftalen kommer på plads

Her træffes alle de store beslutninger om huset. Efter grundige snakke om dine ideer og ønsker, udarbejder vi plantegning, facadetegning og beliggenhedsplan. Der skal vælges materialer, f.eks. gulve, vinduer og lofter. Du skal også beslutte, om du vil betale i rater eller samlet ved aflevering. Denne fase afsluttes, når tegninger og aftaledokumenter er godkendt og underskrevet.

Mariavestergaard Tegninger

2. Projektering

Nu begynder detailplanlægningen. Huset tegnes igennem i de mindste detaljer, der udarbejdes en nøjagtig tidsplan og bestilles materialer. Det er også i denne fase, at der søges om byggetilladelse. Kort sagt sikrer vi her, at alt er gennemtænkt og planlagt, så du får dit hus præcis på den dag, vi har aftalt. 

Mariavestergaard Tegninger1

3. Byggeriet sættes i gang

Du møder nu den byggeleder, der har ansvaret for opførelsen af dit hus. I mødes på byggegrunden for sammen at godkende placeringen af huset. Der er naturligvis lavet en beliggenhedsplan forud, men det er bedst at tage den endelige beslutning, når man står derude og kan vurdere afstanden til naboerne, dagslyset, beplantning mv. med egne øjne. 

Eurodanhuse Tømre 2018 63

4. Fundament og kloak

Dit hus skal bygges på et sikkert fundament, og vi graver ud til fundamentet i den dybde, der er angivet i jordbundsanalysen. Derefter støber vi fundament og gulve, og vi etablerer kloak og radonudluftning.

Byggegrund Fundament

5. Huset rejser sig

Vi begynder nu at opsætte vægge og at rejse spær. Du kan markere første milepæl med et rejsegilde og glæde dig over, at huset begynder at tage form. Herefter går det hurtigt fremad med tagkonstruktion, skalmuring, el- og varmeinstallering, døre, vinduer osv. Læs mere om, hvad der sker under opbygning af dit hus.

Eurodanhuse Tømre 2018 50

6. Trykprøvning

Få uger senere står dit nye hus færdigt. Eller næsten, for nu kommer vi til den vigtige gennemgang af huset. Er alt som aftalt, og lever huset op til gældende standarder for energi, tæthed, indeklima mv.? Et uafhængigt specialistfirma gennemfører denne trykprøvning, så vi sikrer, at huset kontrolleres med kritiske øjne.

Tæthedsprøve

7. Du får nøglen

Vi sørger for at færdigmelde byggeriet hos kommunen, og du modtager en BBR-meddelelse som bekræftelse. Du er nu ejer af et flot, nyt eurodan-hus, og vi har den glæde at kunne overrække dig nøglen. Vi besøger dig efter et år for at gennemgå huset med dig endnu engang; vi vil nemlig gerne sikre os, at alt er, som det skal være.

Nøgleoverdragelse

Skal vi mødes?

Overvejer du at bygge nyt, så book et uforpligtende møde med en af vores rådgivere. Sammen kan vi skabe overblik over dine muligheder.

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)