Stillingsopslag Marketing

SoMe- og marketingmedarbejder

Vi søger en SoMe- og marketingmedarbejder til hovedkontoret i Rødekro. Vi søger en profil med personligt drive, der trives med at arbejde bredt inden for marketing, kommunikation og sociale medier.

Hos eurodan-huse har vi en vision om at være danskernes foretrukne byggefirma. Over 12.000 familier har allerede bygget et eurodan-hus. Vil du være en del af teamet? Vi tilbyder en spændende stilling i en vækstorienteret og fremsynet familieejet virksomhed med klare visioner.

Handlekraft, engagement, ordentlighed
og sund fornuft,
er værdierne
i vores
FUNDAMENT

Er du vores nye kollega

Vi er aktive på mange markedsføringskanaler og benytter en række forskellige medier.
Kunderejsen er helt unik i forbindelse med et huskøb, derfor er det vigtigt at påvirke kunderne allerede tidligt i beslutningsprocessen. Brænder du for online kommunikation, har du øje for den gode historie, er du projektorienteret og kan du samtidig ramme vores målgruppe? Så er det måske dig, vi har brug for i vores marketing-team.

Om dig:

Dine arbejdsopgaver:

Tiltrædelse snarest muligt. Løn efter kvalifikationer.
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til adm. direktør Thomas Dahl på tlf. 79 23 66 66. 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning og forventer at holde samtaler løbende.

Send skriftlig ansøgning, C.V. og foto bilagt relevant dokumentation til eurodan-huse as, Skånevej 15, 6230 Rødekro, mærket "SoMe- og marketingmedarbejder" eller via e-mail på job@eurodan-huse.dk

289 Dæmpet
Stillingsopslag Marketing