Huslejestøtte - op til 120.000 kr.

At købe nyt hus er for mange også forbundet med salget af et hus. Ofte er salget af det nuværende hus en nødvendighed, for at man har midlerne til det nye hus. I nogle tilfælde kan salget dog trække ud, men det skal ikke stå i vejen for, at du kan udleve din husdrøm. Vi hjælper nemlig, hvis du ender med at stå med to huslejer.

Er din nuværende bolig ikke solgt, når du modtager nøglen til dit nye hus, yder eurodan-huse en rabat på op til 120.000 kr. – vi kalder det huslejestøtte.

Vi holder dig i hånden igennem hele dit byggeforløb

Gå trygt ind i projekt drømmehus

Er dit nuværende hus ikke solgt ved overtagelsen af dit nye eurodan-hus, yder eurodan-huse en rabat på købesummen på op til 120.000 kr. 
Rabatten, du kan få, bliver beregnet ud fra nettohuslejen på den billigste af dine boliger, og kan maksimalt udgøre op til 10.000 kr. pr. måned i op til 12 måneder.
Umiddelbart efter at din nuværende bolig er solgt, modtager du rabatten, dog senest 12 måneder efter afleveringen af dit nye eurodan-hus.

MG 4454 Dæmpet

Eksempel:
Dit nye eurodan-hus koster 3.000.000 kr. Den billigste af dine to boliger har en nettohusleje på op til 10.000 i måneden. 3 måneder efter du har modtaget dit nye hus, bliver det gamle solgt. Så får du en rabat på 30.000 kr. Bliver dit gamle hus først solgt 12 måneder efter (eller senere), ender du altså med en rabat på 120.000 kr.

* eurodan TRYGHED kan tilvælges uden meromkostning på kontrakter, der er gjort ubetinget senest 31.08.2021.

MG 4522 Dæmpet

De mange muligheder

I vores store katalog kan du blive inspireret og se meget mere om vores mange hustyper og muligheder.

Få kataloget sendt direkte til din postkasse, eller download det, og se det med det samme.

Begge dele er gratis og helt uforpligtende.

Trin 1 af 2

Trin 2 af 2

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)