Støtte ved arbejdsløshed

Holder usikkerheden i jobbet dig tilbage i forhold til at udleve din husdrøm?
Arbejdsløshed kommer typisk uventet og ubelejligt, men at miste jobbet, skal ikke afholde dig fra at udleve husdrømmen. Derfor yder eurodan-huse et økonomisk bidrag ved arbejdsløshed – vi kalder det støtte ved arbejdsløshed.

Vi holder dig i hånden igennem hele dit byggeforløb

Gå trygt ind i projekt drømmehus

Mister du eller en medunderskriver af kontrakten et fuldtidsarbejde, støtter vi med op til 10.000 kr. pr. måned i op til 12 måneder efter huset er overtaget og betalt.
Støtten beregnes på baggrund af den lønindtægt du eller en medunderskriver havde, i jobbet, fratrukket indtægter fra understøttelse fra A-kasse, arbejdsløshedsforsikring eller kontanthjælp. eurodan-huse supplerer nemlig med et beløb på op til 10.000 kr. pr. måned. Den samlede indkomst kan ikke overstige lønindtægten fra jobbet.

MG 4454 Dæmpet

Eksempel:
På dagen, hvor du får nøglen til dit nye eurodan-hus, har du allerede mistet dit job. I løbet af de næste 12 måneder lykkes det desværre ikke at finde et nyt job. For at hjælpe dig, til en god begyndelse i dit nye hus, støtter eurodan-huse med 10.000 kr. pr. måned. I dit tilfælde, hvor du er ledig i 12 måneder efter aflevering af dit hus, modtager du 120.000 kr. Bliver du først ledig efter overtagelsen af dit nye hus, er det stadig muligt at modtage støtte, nemlig i de måneder, i løbet af de første 12 måneder efter overtagelsen, hvor du er uden indtægt.

Husk at du skal vælge enten ”huslejestøtte” eller ”støtte ved arbejdsløshed”. De to kan ikke kombineres. Du skal tage valget, når du  du skriver under på kontrakten.

* eurodan TRYGHED kan tilvælges uden meromkostning på kontrakter, der er gjort ubetinget senest 31.08.2021.

MG 4522 Dæmpet

De mange muligheder

I vores store katalog kan du blive inspireret og se meget mere om vores mange hustyper og muligheder.

Få kataloget sendt direkte til din postkasse, eller download det, og se det med det samme.

Begge dele er gratis og helt uforpligtende.

Trin 1 af 2

Trin 2 af 2

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)