KEY Visual Hovedbilledet Web

Gå en tur i dit drømmehus - før det er bygget

Går du med overvejelser om at bygge nyt? Nu behøver du ikke længere nøjes med at forestille dig, hvordan dit nye hus vil se ud i virkeligheden. Med eurodan VISUAL kan du nemlig designe dit drømmehus og gå en tur i det - før det er bygget.
Med vores nye augmented reality app bliver det nemmere at bygge nyt hus.

eurodan VISUAL er et unikt inspirationsværktøj, hvor du kan vælge og udskifte materialer, placere huset hjemme på bordet eller på din byggegrund, og gå en tur i det før det er bygget. Få en utrolig oplevelse med et stort udvalg af inspirerende huse og bliv klogere på din boligdrøm.

Hent appen i dag

Lad dig suge ind i et 3D univers – det er nemt, enkelt og gratis.
Hent eurodan VISUAL appen her:


Eurodan VISUAL Appikon Lille

Få det fulde udbytte af eurodan VISUAL - opret en personlig profil

Når du har oprettet en personlig profil, kan du gemme de forskellige huse, som du har designet. På den måde kan du hjemmefra gemme en række forskellige designs og afprøve dem i virkeligheden.

Ny bruger?

Glemt kodeord?

Design dit drømmehus

Hvordan ser et mørkt køkken ud i huset i forhold til et helt hvidt? Betyder det noget hvilken farve vindueskarmene har? Er det mest stilfuldt med grå eller røde mursten? Og skal huset være funkis eller med valmtag? Med eurodan VISUAL kan du vælge og udskifte materialer både ude og inde, og på den måde få en fornemmelse af hvad du godt kan lide, og hvilken stemning og atmosfære de forskellige materialer skaber.

KEY Visual Apptlf Materialeskift Web

Få en utrolig oplevelse i 3D

Med eurodan VISUAL får du en unik mulighed for et få en virkelighedstro oplevelse af dit drømmehus i 3D. Du kan nemlig placere huset i virkeligheden, enten i en mini udgave hjemme på bordet eller i 1:1 ude på din byggegrund. Du kan gå ind i huset og se hvordan udsigten bliver fra din yndlings plads i stuen. Du kan se hvor aftensolens sidste stråler rammer, og ungerne kan besøge deres værelser.

KEY Visual Børnveddør Web

Del oplevelsen, så hele familien føler sig tryg på rejsen

At bygge nyt hus er en proces, der har betydning for hele familien – store som små – gamle som unge. Derfor er det vigtigt at dele oplevelsen, så hele familien føler sig tryg på rejsen. Med eurodan VISUAL kan I sammen vælge og udforske forskellige muligheder og komme tættere på boligdrømmene.

KEY Visual Dreng Morpågrund Web

Har du endnu ikke fundet byggegrunden?

Du kan sagtens bruge vores app, selvom du endnu ikke har fundet en byggegrund. Når du har designet dit drømmehus, kan du nemlig placere det hvor som helst. Både på parkeringspladsen eller en tilfældig græsmark i nærheden. For selvom grunden ikke er i hus, giver det god mening at undersøge de forskellige muligheder, og finde frem til dine ønsker og drømme.

KEY Visual Far Børn Vedhuset

Teknologien

Appen bruger teknologien Augmented Reality (AR). Du kender den måske fra spil som Pokemon Go, hvor elementer i appen vises ude i den virkelige verden. Det er den teknologi, der gør det muligt for dig at sætte dit tegnede hus på bordet derhjemme eller på en grund i den virkelige verden. Så når du går inde i dit virtuelle hus, kan du se den virkelige udsigt ud af vinduerne. Det skal opleves.

KEY Visual Far Morpågrund Web

Hent appen i dag

Lad dig suge ind i et utroligt univers – det er nemt, enkelt og gratis.
Hent eurodan VISUAL appen her:


Eurodan VISUAL Appikon Lille

Ofte stillede spørgsmål

• Hvorfor kan jeg ikke downloade eurodan VISUAL?
For at downloade appen kræver det, at du har en smartphone, der er fra 2018 eller nyere, og som er opdateret med nyere software.

• Hvorfor virker appen ikke?
Appen fylder meget og kræver plads på din enhed. Hvis du er android bruger, skal du downloade et lille program til augmented reality (AR) funktionen, så det bliver muligt at gå en tur i husene.

• Hvor kan jeg placere huset?
Huset kan placeres i miniformat på et bord eller en anden fri flade, eller i naturlig størrelse udendørs på en byggegrundgrund, en mark, i en have, på en p-plads eller lignende. Der skal blot være plads nok til huset. Kamerafunktionen skal være tilgængelig og uforstyrret af lys eller mørke, sammenlignet med, hvis du vil tage billeder eller filme.

• Hvordan får jeg mit eget hus ind i appen?
Opret et login direkte i appen eller på eurodan-huse.dk og kontakt din byggerådgiver. Din byggerådgiver giver tegnetuen besked om, at de skal tegne dit hus i appen.

IMG 1708