KEY Visual Hovedbilledet Web

Gå en tur i et eurodan-hus - før det er bygget

Overvejer du at bygge nyt? Så får du her en unik mulighed... Med din tablet eller mobiltelefon kan du nemlig placere et virtuelt hus på en grund og gå en tur i det, før det er bygget.

Med eurodan VISUAL kan du udforske forskellige husmodeller og udskifte materialer for at se, hvordan det kommer til at se ud i virkeligheden. På den måde får du fornemmelsen af, hvilket hus der kan være noget for dig. Du oplever størrelser på rummene, finder ud af om du bryder dig om husets vinkler, ser hvordan udsigten bliver fra køkkenet, og hvor aftensolens sidste stråler rammer. Det skal prøves.

Du kan også sætte et miniaturehus hjemme på køkkenbordet, så du nemt får overblik over indretningen af huset. eurodan VISUAL er et inspirationsværktøj, som hjælper dig i jagten på dit nye hjem.

 

Hent appen i dag

Lad dig suge ind i et 3D univers – det er nemt, enkelt og gratis.
Hent eurodan VISUAL appen her:


Eurodan VISUAL Appikon Lille

Få det fulde udbytte af eurodan VISUAL - opret en personlig profil

Når du har oprettet en personlig profil, kan du gemme de forskellige huse, som du har designet. På den måde kan du hjemmefra gemme en række forskellige designs og afprøve dem i virkeligheden.

Ny bruger?

Glemt kodeord?

Vælg det hus der passer til dig

Hvordan ser et mørkt køkken ud i huset i forhold til et helt hvidt? Betyder det noget hvilken farve vinduesrammerne har? Er det mest stilfuldt med grå eller røde mursten? Og skal huset være funkis eller med valmtag? Med eurodan VISUAL kan du vælge og udskifte materialer både ude og inde og på den måde finde ud af, hvad du godt kan lide.

KEY Visual Apptlf Materialeskift Web

Husbyggeri for hele familien

At bygge hus er en proces, der har betydning for hele familien – store som små – gamle som unge. Derfor er det vigtigt at dele oplevelsen, så hele familien føler sig tryg på rejsen. Med eurodan VISUAL kan I sammen vælge og udforske forskellige muligheder og komme tættere på boligdrømmene.

Ungerne synes måske ikke, det er så spændende at kigge på hus på et papir – det er også svært at forholde sig til. Men hvis man kan få lov at gå ind på et værelse, eller at kigge ud af vinduet i stuen, så bliver det hele bare lidt sjovere!

KEY Visual Dreng Morpågrund Web

Byggegrund eller ej

Du kan sagtens bruge appen, selvom du ikke har en byggegrund. Når du har designet et hus, kan du nemlig placere det hvor som helst, hvis bare der er plads. Både på parkeringspladsen, måske i haven eller på en tilfældig græsmark i nærheden.

KEY Visual Far Børn Vedhuset

Teknologien

Appen bruger teknologien Augmented Reality (AR). Du kender den måske fra spil som Pokemon Go, hvor elementer i appen vises ude i den virkelige verden. Det er den teknologi, der gør det muligt for dig at sætte det valgte hus på bordet derhjemme eller på en grund i den virkelige verden. Så når du går inde i det virtuelle hus, kan du se den virkelige udsigt ud af vinduerne. Det er en helt særlig oplevelse, som absolut skal prøves.

KEY Visual Far Morpågrund Web

Design dit drømmehus

Når du er lidt længere i processen, og har besluttet sig for at bygge nyt hus, får du mulighed for at gå en tur i dit helt specifikke drømmehus i 3D. For når du tegner dit hus i samarbejde med vores tegnestue, kan vi lægge tegningen ind i appen, så det hus du kan gå rundt i, faktisk er dit helt eget hus, og så bliver det ikke meget bedre.

Med eurodan VISUAL får du en virkelighedstro oplevelse af dit drømmehus.

KEY Visual Børnveddør Web

Hent appen i dag

Lad dig suge ind i et utroligt univers – det er nemt, enkelt og gratis.
Hent eurodan VISUAL appen her:


Eurodan VISUAL Appikon Lille

Ofte stillede spørgsmål

• Hvorfor kan jeg ikke downloade eurodan VISUAL?
For at downloade appen kræver det, at du har en smartphone, der er fra 2018 eller nyere, og som er opdateret med nyere software.

• Hvorfor virker appen ikke?
Appen fylder meget og kræver plads på din enhed. Hvis du er android bruger, skal du downloade et lille program til augmented reality (AR) funktionen, så det bliver muligt at gå en tur i husene.

• Hvor kan jeg placere huset?
Huset kan placeres i miniformat på et bord eller en anden fri flade, eller i naturlig størrelse udendørs på en byggegrundgrund, en mark, i en have, på en p-plads eller lignende. Der skal blot være plads nok til huset. Kamerafunktionen skal være tilgængelig og uforstyrret af lys eller mørke, sammenlignet med, hvis du vil tage billeder eller filme.

• Hvordan får jeg mit eget hus ind i appen?
Opret et login direkte i appen eller på eurodan-huse.dk og kontakt din byggerådgiver. Din byggerådgiver giver tegnetuen besked om, at de skal tegne dit hus i appen.

3d af køkken