3d visualisering af halvandenplanshus

Et hus i halvandet plan åbner for en unik og funktionel indretning.

1 ½-planshus

Et 1 ½-planshus er et klassisk, men spændende alternativ til de mere traditionelle 1 plans- og 2 planshuse. 1 ½ plans huset blev oprindeligt inspireret af de smukke, danske muremestervillaer. Ligesom de charmerende muremestervillaer, bærer det attraktive 1 ½ plans hus elegance og unikhed, som ikke findes på samme måde ved andre hustyper. 1 ½-planshuset giver særprægede muligheder for en smart og funktionel opdeling af huset, eksempelvis med en særskilt afdeling med en hyggelig dagligstue eller et kontor med et smukt naturligt lysindfald. Et hus i 1 ½ plan er også en optimal løsning til dig, der drømmer om en skøn og solrig tagterrasse. Her kan du kan nyde solens varme stråler dagen lang og få det meste ud af en smuk udsigt, især hvis din drømmegrund ligger med udsigt til havet eller andre naturskønne områder. 

Vi guider dig med vores erfaring og viden indenfor husbyggeri

Se vores udvalg af plantegninger for 1½-planshuse

Vidste du at - det er ganske uforpligtende at mødes med os

Byg et nyt hus i 1½ plan med eurodan-huse

Når du vælger eurodan-huse som din samarbejdspartner til at bygge et attraktivt nyt 1½-planshus, har du mulighed for at vælge mellem et væld af forskellige hustyper, planløsninger, materialer og arkitekturer. Hos eurodan-huse stræber vi efter at gøre dine boligdrømme til virkelighed, og derfor vil vi altid inddrage dig i blandt andet design og indretning af plantegningen, valg af byggematerialer, hældningen på taget, og hvad du ellers måtte ønske indflydelse på. Du får altså et 1½-planshus, som er skræddersyet til at passe lige ind i dine og din families unikke ønsker, behov og boligdrømme. 

Byggeforløbet med eurodan-huse er helt unikt, da vi har særlig fokus på at inddrage kunden hele vejen igennem. På den måde sikrer vi nemlig, at du får lige netop det fremtidige hjem, som du går og drømmer om. Ønsker du eksempelvis at bygge et 1½-planshus med eurodan-huse som byggefirma, starter forløbet altid med, at du som kunde inddrages i design og tegning af en plantegning, så vi er sikre på, at den matcher dine og din families ønsker og behov. 

 

Drømmer du eksempelvis om en særskilt 1. sal til børnene, hvor de kan tumle, lege og fylde lidt mere, end der er plads til på deres gamle værelse? Eller måske et lækkert område til teenagerne, som har brug for egen fællesstue, bad og toilet? Et hus i 1½ plan giver adskillige unikke muligheder. Mens mange vælger en opdeling af huset, hvor 1. salen enten er børnenes eller et fælles opholdsrum, drømmer flere af vores kunder også om et stort og privat soveværelse på 1. sal. Her kan der være plads til lidt ekstra luksus i hverdagen, eksempelvis med et charmerende en-suite badeværelse eller et skønt walk-in closet, hvor I har plads til al jeres yndlings påklædning og tilbehør. Med andre ord – kun jeres drømme sætter grænser. 

Vi bygger flere forskellige hustyper i 1½ plan, som alle kan tilpasses efter dine behov. Se eksempler på nogle af de attraktive 1½ plans huse, som vi før har bygget for vores kunder, herunder, eller tag et nærmere kig på nogle af vores populære plantegninger for 1½-planshuse.

Derfor skal du vælge et 1½-planshus

Mange af vores kunder vælger at bygge et nyt hus på 1½ plan, fordi de drømmer om en moderne og funktionel opdeling af huset. Eksempelvis med en børneafdeling eller en TV-stue på 1. sal. Andre ønsker at bygge et hus i 1½ plan på grund af de lave krav, som etageopdelingen stiller til byggegrundens areal. I tilfælde af mindre byggegrunde, er 1½-planshuset nemlig en smart metode hvorpå, der kan skabes plads til flere kvadratmeter, uden at gå på kompromis med have og udendørsarealer. 

Hvis du har forelsket dig i en byggegrund med et areal, der er for småt til den bolig, som du drømmer om at bygge, anbefaler vi ofte at bygge i højden, hvis det er muligt. eurodan-huse bygger arkitekttegnede skræddersyede typehuse i både 1, 1½ og 2 plan. Det er altid en god idé at undersøge, hvad de forskellige byggemetoder byder på, og hvilke muligheder du med disse har for at få den indretning, som du ønsker dig. Dette bør du gøre, inden du lægger dig fast på en bestemt hustype og etageopdeling.

Vi hjælper dig gerne med rådgivning og design af din fremtidige bolig, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores forskellige hustyper eller dine individuelle ønsker.

Vil du vide mere om vores hustyper?

Så bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes