5 Koekken

Familiebolig til nu og fremtiden

Da Randi og Christian Sejr fra Galten fik tegnet deres drømmehus på 185 m², blev der lagt fokus på behovene nu og på boligens funktion frem i tiden, når børnene engang flytter hjemmefra. Huset, der er skræddersyet fra bunden af, gemmer både på et herreværelse og et vaskeægte ”Harry Potter” rum.

Vidste du at - det er ganske uforpligtende at mødes med os

Bliv mere inspireret i vores store katalog

For Randi og Christian var byggeprojektet fra start en form for et livsværk. De satte sig ned og skitserede ønsker til hverdagen i hjemmet de næste ti år frem i tiden med børnene som hjemmeboende – men de formulerede også ønsker til husets rammer og funktion i den tid, der kommer om 15-20 år, når børnene er fløjet fra reden.

”Nu og her havde vi begge et ønske om et stort køkken/alrum, værelsesafdelinger med toilet og bad i hver ende af huset samt en form for viktualierum i forlængelse af køkken. På en byggemesse så vi pludselig en dame træde ud af et skab, der så viste sig at være et skjult depot, det blev vi så vilde med, at vi straks skrev det på ønskelisten som vores eget ”Harry Potter” rum", fortæller Randi.

Igennem mange år har Christian, der også er glødende AGF tilhænger, drømt om en kælderbar. For at imødekomme det ønske og give plads til bl.a. både Chesterfield stole, dartskive og whiskyskab, besluttede parret sig hurtigt for at bygge et decideret herrerum. Men også her blev der tænkt langsigtet.

”Det smarte ved boligen er, at vi med tiden kan flytte herrerummet ned i ét af børneværelserne og bruge det eksisterende som en ekstra vinkel på stuen. Vi har også tænkt på funktionaliteten af børnenes værelser, de kan nemlig nemt slås sammen og så udgøre et større samlet rum lige op til køkkensektionen, hvor vi allerede i dag tilbringer det meste af vores tid”, beretter Randi.

Fleksibilitet gjorde udfaldet

Inden Randi og Christian skrev under på slutsedlen, havde de været en tur forbi andre byggeselskaber. For Randi er der ingen tvivl, det var en kombination af kemi, kvalitet og imødekommenhed, der gjorde forskellen.

”Kemi er en væsentlig faktor, når du skal tage så stor en beslutning. Men det var også de små detaljer og selve finish ved eurodan-huse’s byggerier, der vejede tungt. Endelig må jeg sige, at deres sælger og hans evne til hele tiden at imødese vores ønsker var altafgørende. Det er faktisk imponerende, han har kunnet følge med mine mange små justeringer og ændringer hele vejen igennem", smiler Randi.

En runde hver morgen

Familien indførte allerede tidligt i byggeriet en fast rutine. Hver morgen tog hele familien nemlig turen i bil forbi byggeriet på vejen til daginstitution og job.

”I vores tidligere bolig havde børnene ingen værelser, der boede vi praktisk talt i ét og samme rum hele familien. Så de glædede sig naturligvis til at få deres egne værelser. Vi valgte simpelthen at give dem mulighed for at følge byggeriet på nært hold ved at trille en tur forbi pladsen hver morgen, på den måde kunne børnene se tingene skride frem og værelserne tage form. Og så gik der jo også lidt sport i at se, om håndværkerne nu var mødt op til tiden, fortæller Randi.

Find mere inspiration i vores katalog

Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Du skal indtaste både dit for- og efternavn
Din e-mailadresse skal være gyldig
Du skal indtaste både vejnavn og husnummer
Du skal udfylde både postnummer og by
Dit telefonnummer skal være 8 cifre
Vi vil gerne vide om du går med byggetanker