Par med barn foran gult hus med overdækket terrasse

Imødekommenhed som det afgørende

Kommunen satte i første omgang en stopper for byggeriet. Men med hjælp fra eurodan-huse faldt aftalen dog alligevel på plads, og Greve-parret har nu fået, hvad de selv beskriver som deres drømmehus.

Vidste du at - det er ganske uforpligtende at mødes med os

Bliv mere inspireret i vores store katalog

Overvejelserne om at opgive deres drøm var tæt på at blive til virkelighed for Anja og Bjarne Frimann Jensen, da de oplevede massiv modstand undervejs i processen. Men med hjælp fra eurodan-huse er byggeriet blevet en realitet, og parret har boet i deres nye hus siden juli 2014.

”Vi har haft en meget turbulent byggeproces, men vi har hele tiden følt os i gode hænder ved eurodan-huse. Samarbejdet mellem os har været kanon, og vi har oplevet en utrolig løsningsorienteret indsats og fantastisk rådgivning fra start til slut,” udtaler parret.

 

Parret, der har valgt at flytte fra København til Greve, har fået det, de selv beskriver som deres drømmehus. 151 m² opført i mørkebrune, blødstrøgne sten inklusive carport med redskabsrum, et gennemgående køkken/alrum og en stor opholdsstue med udgang til den overdækkede terrasse. I huset finder man også et soveværelse med walk in-closet og eget bad, yderligere et badeværelse, to værelser og et kontor samt bryggersindgang fra carporten, så man kan komme tørskoet ind.

Nye parceller på vej

Konsulent for eurodan-huse på Sjælland, Thomas Haagendrup, fortæller, at Skovbo Allé-udstykningen, hvor Frimann Jensen-parret har valgt at bygge, er yderst populær, hvorfor man har valgt at gå i gang med anden del af udstykningen. Det vil betyde flere parceller og dermed nybyggerier.

”Generelt fornemmer jeg, at vi ser en lille stigning i antallet nybyggerier. Folk har nemmere ved at få solgt deres gamle hus, og det kan vi mærke,” udtaler Thomas Haagendrup, der dog oplever, at kundernes prioriteter har ændret sig.

”Før lå gennemsnitskvadratmeterne for et nybyggeri på ca. 140-150 m², men det er ikke længere helt nok. I dag ligger vi nærmere på 160-170 m², og kunderne er meget bevidste om, hvad de vil have. Husets udtryk har meget at sige, og vi ser i dag i større grad strømlinede huse, der udstråler eksklusivitet.

Find mere inspiration i vores katalog

Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes