Britt Og Bjarne (1)

Stort og rummeligt med plads til alle vores børn

Brit Uglebjerg Eriksen og Bjarne Pedersen er begge fraskilte forældre. Før boede parret til leje hver for sig, men drømmen om et fælles hjem med plads til fem børn blev altoverskyggende.

 

Vi guider dig med vores erfaring og viden indenfor husbyggeri

Vidste du at - det er ganske uforpligtende at mødes med os

De har fundet kærligheden til hinanden og det hus, der for nyligt blev rammen om deres fælles liv.

Aarup-parret havde længe haft en drøm om at flytte sammen, men et ultimativt krav om fem børneværelser kan være ret så vanskeligt at efterkomme. Derfor traf parret en beslutning om at bygge selv. Med på råd tog de eurodan-huse.

"Vi havde ikke selv de store ideer til, præcist hvordan vores hus skulle ende med at se ud. For os var drømmen at flytte sammen og få et fælles hjem med plads og rum til alle vores børn," fortæller Bjarne Pedersen. "De er alle fem hos os hver anden uge, derfor har vi lagt stor vægt på, at de alle skal have deres egne værelser, samtidig skal det være et hjem, vi kan være alene i, når børnene ikke er hos os."

 

Et hus med det hele

Det knap 200 m² store hus rummer foruden fem børneværelser, et soveværelse med walk-in-closet og eget bad, yderligere et badeværelse i børne/ungdomsafdelingen, en stor opholdsstue samt et gennemgående køkken/alrum, en entre og et bryggers.

"Vi har indrettet vores hjem meget almindeligt, så jeg tror egentlig ikke, det er så meget anderledes end andre danskeres hjem. Det skulle måske lige være den store varmvandsbeholder, vi har været nødt til at installere," griner Bjarne. Parret har desuden fået installeret berøringsfrie vandhaner, der med deres vandbesparende egenskaber er både økonomiske og miljøvenlige.

Plads til mange og til få

Brit og Bjarne, der er alene 50 procent af tiden, nyder hinandens selskab i deres nye hus. I de uger, hvor børnene ikke er hjemme, får de lavet en masse af det, de ikke når i en travl hverdag. Endnu mangler de sidste ting at komme helt på plads indvendigt, og haven mangler da også en kærlig hånd. Sammen med gode venner og familie vil de skabe en have, der ligesom huset kan rumme fem børn og deres legekammerater.

"Alt i alt har vi fået en rigtig god løsning for pengene, og vi kan faktisk ikke forestille os det anderledes. Det er blevet vores drømmehus. Gennem hele forløbet har vi oplevet en tryg byggeproces med en konsulent, der har guidet os hele vejen til mål. Og så fik vi nøglen tre uger tidligere end forventet, hvilket betød at vi kunne nyde sommeren sammen i vores nye hus," slutter Bjarne.

 

Find mere inspiration i vores katalog

Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Du skal indtaste både dit for- og efternavn
Din e-mailadresse skal være gyldig
Du skal indtaste både vejnavn og husnummer
Du skal udfylde både postnummer og by
Dit telefonnummer skal være 8 cifre
Vi vil gerne vide om du går med byggetanker