Sort futuristisk hus med opdelt i 3

5 gode grunde til at bygge nyt

Det kan være svært at have det store overblik, når det kommer til boligkøb eller nybyggeri. For hvad er den bedste løsning - og hvad bliver du med tiden mest glad for? Vi giver dig 5 gode grunde til at bygge nyt - både når det komme til design, vedligeholdelse og ikke mindst energivenlighed.

Tænk langsigtet med nybyggeri

Nybyggeri handler ikke kun om at få et lækkert og moderne hus, som passer til dine ønsker. På den lange bane er det oftest også den mest fornuftige løsning. Et boligkøb er en stor beslutning, og det er vigtigt også at tænke på ejendommen som en investering. Det skal nemlig blive til et dejligt hjem for dig i mange år - og hvis du engang vil sælge det igen, har det betydning, om boligen er vedligeholdt og fremstår flot. Det er både nemmere og billigere at holde et nyt hus, og tit kan du faktisk få mere for pengene, når du vælger at bygge nyt. 

Det kan være et spændende projekt, når man kaster sig over at renovere et ældre hus. Men det kan også blive et langt træk, som ender med dyre løsninger. Hvis du har investering i baghovedet, når du skal vælge mellem renovering eller nybyg, så husk først at undersøge, hvor meget huset kan stige i værdi efter renoveringsprojektet. For ofte er det - økonomisk set - bedre at bygge nyt end at blive ved med at renovere. 

Gråt køkken med 2 køkkenøer og hvid bagvæg

Få huset der passer lige præcis til dig

Når du vælger at bygge nyt, så er den helt åbenlyse fordel også, at du kan få det lige præcis, som du gerne vil have det. Det betyder, at huset har de værelser, som du har brug for, badeværelset har en god størrelse og køkkenet er stort og lyst, og åbner op til stuen. Listen er lang. Indretningen kan nemt tilpasses dine ønsker og behov. Måske har du et særligt møbel, som du gerne vil have plads til. Eller måske drømmer du om store vinduer, højt til loftet eller noget helt tredje. Med et helt nyt hus står alle mulighederne åbne.

Hvidt moderne badeværelse med rundt spejl og grå skabe

Gode og trygge omgivelser

Med et nyt hus kan du bedre fokusere på at vælge den rigtige beliggenhed. Nogle gange kan man blive så optaget af selve huset, at man glemmer at tænke grundigt over beliggenheden. Hvordan er afstanden til arbejde og skole? Er området trygt og sikkert, så du med ro i maven kan lade dine børn løbe over til naboen? Der er mange ting at overveje, når det kommer til beliggenhed, og den kan have større betydning, end man lige tror. Det er vigtigt at huske på, at et hus altid kan bygges op eller eventuelt renoveres - men selve beliggenheden er den samme.

Hvad koster det?
Stort futuristisk hus i sollys

Minimum behov for vedligeholdelse

En anden væsentlig faktor og klar fordel ved nybyggeri er det lave niveau af vedligeholdelse. Der findes efterhånden mange nye boligløsninger, som kræver et minimum af vedligeholdelse. Med et ældre hus vil der naturligvis løbende være ting, der skal vedligeholdes og højst sandsynligt udskiftes. Det kan blive dyrt i længden, og det er også værd at overveje, hvor meget tid og hvor mange ressourcer man har lyst til at bruge på det. Det er en prioritering, som er vigtig at gøre sig.

Lyst soveværelse med sildebensparket

Nybyggeri - en energivenlig løsning

Det kan faktisk også vise sig, at du ved at bygge nyt vælger en mere energivenlig løsning. På flere punkter kan nybyggeri nemlig være et bedre valg. For det første er typehuse allerede beregnet, og selve byggeprocessen er optimeret i forhold til tid og materiale. Derudover kan du med et nyt hus få nye og bedre løsninger, når det kommer til opvarmning, elektricitet og ventilation. Det betyder, at du med et nyt hus kan reducere energiforbruget og sikre et godt indeklima.

Spisekøkken i moderne farver med kæmpe køkkenø og mange vinduer

Det hele starter med god dialig

Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og dit behov - og forholder os til din nuværende situation.
Du er altid velkommen til at kontakte os..

Book et uforpligtende møde, med en byggerådgiver fra netop dit lokale område.

Du skal indtaste både dit for- og efternavn
Din e-mailadresse skal være gyldig
Du skal indtaste både vejnavn og husnummer
Du skal udfylde både postnummer og by
Dit telefonnummer skal være 8 cifre
Du skal vælge et salgskontor eller udstillingshus
Du skal vælge en adresse
Du skal vælge en dato
Du skal vælge et tidspunkt