F199

Hvad koster et 1 ½ planshus?

Det populære 1 ½ plans hus er et attraktivt og anderledes alternativ til de mere almindelige 1- og 2 planshuse, som ses lidt oftere i almindelige parcelhuskvarterer. 1 ½ plans huset, som er inspireret af 50’ernes charmerende murermestervillaer, er en logisk, smuk og rationel måde at konstruere et hus på. Det ekstra halve plan giver dig mange muligheder for at designe dit fremtidige hjem efter dine og din families behov, og der er i høj grad mulighed for at sætte dit personlige præg. 1 ½ plans huset skaber de perfekte vilkår for eksempelvis en hyggelig legeafdeling på 1. sal eller et skønt lyst kontor. Den øverste sal danner tilmed også de perfekte rammer for en direkte udgang til en dejlig solrig tagterrasse i læ for vinden, som indbyder til at nyde livet udendørs.  

 

 

Et dejligt hus der passer til din familie

F170

Et 1 ½-planshus giver dig mange muligheder for at designe dit fremtidige hjem.

Mange er af den overbevisning, at et ekstra 1/2 plan på huset er en stor omkostningsfuld investering. Men det behøver ikke være tilfældet. I hvert fald ikke med eurodan-huse. Vi giver dig altid mest hus for pengene og garanterer dig markedets bedste match mellem 1 ½ plans husets pris, udstyr og kvalitet. 

Pris-garanti på 1 ½ planshus

Når du bygger dit 1 ½-planshus med eurodan-huse kan du altid være sikker på at få det bedste match mellem pris, udstyr og kvalitet. Du vil altså altid få mest hus for pengene. Med et eurodan-hus får du meget mere end blot et tag over hovedet. Du får et hus, som er skræddersyet efter dine behov, og som altid har udgangspunkt i en høj standard, hvorfra du kan vælge til og fra for at skabe lige præcis din drømmebolig. 

Vi bygger altid ud fra nøje udvalgte produkter og materialer fra førende producenter, så du er sikker på, at dit drømmehus bygges i bedste kvalitet og med et højt niveau af energivenlige materialer. Vi bygger mange huse hvert år, og derfor har vi også mulighed for at købe stort ind af kvalitetsmaterialerne, så du kan få den bedst mulige pris på dit fremtidige hjem. Dertil har vi mere end 40 års erfaring i at bygge drømmeboliger. Også i de charmerende 1 ½ plans huse. Med den erfaring sikrer vi blandt andet, at byggeprocessen planlægges på optimal vis, og at du undgår dårlige overraskelser eller fordyrende forsinkelser. 

Book et møde med os

Overvejer du at bygge nyt, så book et uforpligtende møde med en af vores rådgivere. Sammen kan vi skabe overblik over dine muligheder.

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)