Tilbage til oversigten

Markant arkitektur 

Kystmarken 29
5500 Middelfart

Huset er solgt

  Hent materiale på huset her

Velkommen til et moderne funkishus på 172 m².  

Når du kommer ind ad hovedindgangen, står du direkte i husets hjerte. Og dog, for indgangen er afskærmet bag en halvvæg, hvor du diskret kan hænge en jakke og stille et par sko. Få skridt inde åbner rummet sig. Køkken/alrummet har højt til loftet, og store vinduespartier ud mod haven og den overdækkede terrasse. Loftshøjden er her hævet med hele 60cm, og med 20 cm i resten af huset. 

Køkkenet er indrettet med inventar i den smukkeste grå farve, som har let stenstruktur, og med en enkel, hvid bordplade. Stilfuldt. Bemærk i øvrigt den lækre detalje med emhætten, der er integreret i kogepladen, og depotet der er nydeligt skjult bag en skabslåge. Den ene side af køkken/alrummet er smukt dekoreret af en rå murstensvæg. Rummet holdes lyst af de store vinduespartier, men også af to ovenlysvinduer.

Det store rum ligger i delvis åben forbindelse med husets stue. Her står sansevinduet smukt som et levende billede, og giver en fantastisk udsyn til haven.

 Skrillinge Kystmarken 29 K11

Bag stuen findes husets voksenafdeling med soveværelse, walk-in closet og et stort, lækkert badeværelse. Badeværelset er indrettet med smuk, blank klinke. Mod brusenichen er afskærmningen med en halv muret væg, og resten en glasvæg. Her er indbygget shampoohylde, rainshower og et ovenlysvindue med indbygget lys – en lækker detalje.      

I modsatte ende findes husets børneafdeling. Her er hele tre gode børneværelser og et lækkert badeværelse. Klinken fra husets store badeværelse går igen, og ligeledes gør det speciallavede unidrain, indbygget shampoohylde, rainshower og en glasvæg som afskærmning mod brusenichen.  

Besøg os i udstillingshuset søndag fra kl. 13-16

H-huset har desuden en carport på 52m² der både indeholder et redskabsrum og en praktisk cykelparkering. Fra carporten er der direkte adgang til husets praktiske bryggers, så du altid kan komme tørskoet ind med unger og indkøbsvarer.

Her er tale om et hus med mange fede detaljer, som bare skal opleves.

Skrillinge Kystmarken 29 U4

Husets fordele
- Loftshøjde hævet med 60 cm i køkken/alrum
- Shampoohylder med indbygget lys
- To ovenlys i køkken/alrum
- Ovenlys med indbygget lys i badeværelse
- Overdækket terrasse

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. 

Skrillinge Kystmarken 29 B4
Kystmarken 29, 5500 Middelfart 01

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Du kan booke et personligt møde med en byggerådgiver,

For at tage vores ansvarlige forholdsregler, tilbyder vi pt. at afholde møder telefonisk eller via Skype.
Udfyld formularen - så finder vi ud af det sammen.

Du skal indtaste både dit for- og efternavn
Din e-mailadresse skal være gyldig
Du skal indtaste både vejnavn og husnummer
Du skal udfylde både postnummer og by
Dit telefonnummer skal være 8 cifre
Du skal vælge et salgskontor eller udstillingshus
Du skal vælge en adresse
Du skal vælge en dato
Du skal vælge et tidspunkt