Tilbage til oversigten

Velindrettet vinkelhus

Linde Allé 48
5750 Ringe

Huset er til salg. Pris kr. 3.195.000

Kom og oplev et funktionelt udstillingshus med integreret carport og overdækket terrasse. Huset er opført med facade i grå, blødstrøgne mursten, sadeltag belagt med sorte betontagsten og matchende sorte vinduer og sort træværk. Vinkelhusets 132 m² er udnyttet optimalt og rummer et stort køkken/alrum i åben forbindelse med opholdsstuen. Det store rum på hele 50 m² giver rig mulighed for møblering til hverdag og fest. 

Køkkenet er indrettet med klassisk, hvidt inventar med mørke bordplader, og der er valgt flotte, grå 45 x 45 cm klinker til gulvene. Der er direkte udgang til terrasse og have, og på den overdækkede terrasse kan der hygges i ly og læ.
Fra opholdsstuen er der indgang til forældreafdelingen. Her findes soveværelse med skabsvæg og tilhørende lækkert badeværelse. Husets to badeværelser er forsynet med stilrent, hvidt inventar, hvide helstøbte bordplader og væghængte toiletter med skjult cisterne. 

Moderne åben spisekøkken i hvid med blåt tæppe under spisebord

Gulvene i badeværelserne er belagt med samme grå klinke som i køkken/alrum og i entré/bryggers. I opholdsstuen og i soveværelset er der valgt flotte trægulve, mens de to børneværelser er forsynet med slidstærke gulvtæpper. Fra carporten er der direkte indgang til huset og det praktiske bryggers, så hele familien kommer tørskoet ind med indkøb og tasker. 

 

Besøg os i
udstillingshuset
søndag fra
kl. 13-16

Husets fordele
Integreret carport
Overdækket terrasse
Væghængte toiletter med skjult cisterne

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2015

HVid gang med hvide vægge og mange døre
Ringe Linde Alle 48

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Går du i byggetanker, så book et møde med en af vores byggerådgivere.

Udover at vi sammen kan designe jeres drømmehjem, så kan vi også hjælpe med f.eks. finansering og køb af byggegrund.

Book dit møde i dag.

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Se vores øvrige huse i Jylland