Tilbage til oversigten

Et moderne bud på nutidens familievilla

Græsvænget 4
5792 Årslev

Huset er til salg

  Hent materiale på huset her

Velkommen til et moderne vinkelhus på 151 m². Et gennemført hus med et højt udstyrsniveau, og i et stilfuldt design både ude og inde. Hele huset har øget lofthøjde til 263 cm, og indeholder et lyst køkken/alrum, en godt udnyttet stue med en fantastisk udsigt gennem det store sansevindue. 

Huset har en voksenafdeling med bad, walk-trough og soveværelse. Derudover er der to værelser og et kontor, samt en kombineret entré og bryggers med et tilhørende gæstebadeværelse.

Sag16047 Køkken Alrum0

I huset er der valgt flotte 60X60 klinker, som har et blåligt skær og passer godt ind med det eksklusive inventar fra Svane Køkkenet. Loftet er beklædt med Troldtekt, som sammen med de lyse vinylgulve giver boligen en sublim akustik.
Alle hvidevarer er fra Siemens, og huset har en fuld gardinpakke.

Huset opvarmes med jordvarme.

Sag16047 Køkken Alrum4

Årslev er et naturskønt område med kort afstand til Odense centrum og 10 min. kørsel til det nye OUH. De store rekreative områder i Tarup/Davinde ligger i cykelafstand, hvor der er utallige stisystemer og lokale badesøer. Årslev er en by i udvikling og Faaborg-Midtfyn kommune investerer stort i den kommende ny bymidte.
Der er mange indkøbsmuligheder i byen, her findes alt fra supermarkeder til specialbutikker, frisører og meget mere. Græsvænget ligger i gåafstand til skole, dagpleje, indkøbsmuligheder samt togstationen med direkte forbindelse til Odense og Svendborg.

Sag16047 Stue Sansevindue
16.047 Græsvænget 4, 5792 Årslev RETTET

Husets fordele
- Øget lofthøjde - 263 cm
- Sansevindue med dejlig udsigt
- Stor praktisk entré/bryggers
- Store værelser og kontor

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. 

MG 4657 Dæmpet

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Det er en god begyndelse at gå i dialog med en byggerådgiver, allerede tidligt. Vi kan være behjælpelige med alt fra køb af byggegrund til fastlæggelse af jeres fremtidige budget.

Book et med en rådgiver i nærheden af dig

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Se øvrige huse på Fyn