Tilbage til oversigten

Et moderne bud på nutidens familievilla

Græsvænget 6
5792 Årslev

Huset er til salg

  Hent materiale på huset her

Velkommen til dette spændende knækhus på hele 179 m². Med dobbelt garage på 55 m², hvorfra der er direkte adgang ind i det praktiske bryggers. Huset er muret med en blødstrøgen sten fra Strøjer tegl, og er udført med sadeltag og murede gavle og eurodan gesims i facaden.

Et lyst hus med højt til loftet, et dejligt stort køkken/alrum, som er i åben forbindelse med stuen. Huset har en voksenafdeling med et badeværelse indrettet i en moderne T løsning og et soveværelse med skabsvæg. Fra stuen er der adgang til husets kontor.
Mellem stue og køkken/alrum, som går ud i et, er der en hyggelig krog til børnene i alkoven.

16046 K180 Køkkenalrum1

Fra husets entré/gang er der adgang videre til tre store børneværelser, et badeværelse og bryggers.

I huset er der valgt et gennemgående flot Timbermann akustik vinyl kork gulv. I badeværelser og gangareal er der valgt flotte 60x60 grå klinker, som passer godt ind med det eksklusive inventar fra Svane Køkkenet. Der er gipslofter i huset, der sammen de lyse gulve giver boligen en sublim akustik.

16046 K180 Entre

Årslev er et naturskønt område med kort afstand til Odense centrum og 10 min. kørsel til det nye OUH. De store rekreative områder i Tarup/Davinde ligger i cykelafstand, hvor der er utallige stisystemer og lokale badesøer. Årslev er en by i udvikling og Faaborg-Midtfyn kommune investerer stort i den kommende ny bymidte.
Der er mange indkøbsmuligheder i byen, her findes alt fra supermarkeder til specialbutikker, frisører og meget mere. Græsvænget ligger i gå-afstand til skole, dagpleje, indkøbsmuligheder samt togstationen med direkte forbindelse til Odense og Svendborg.

MG 4772 Dæmpet
16046 K180 Grundplan

Husets fordele
- Overdækket terrasse
- Stor dobbelt garage
- Alkove
- T indretning i badeværelse

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. 

Basilikum nærbillede

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Det er en god begyndelse at gå i dialog med en byggerådgiver, allerede tidligt. Vi kan være behjælpelige med alt fra køb af byggegrund til fastlæggelse af jeres fremtidige budget.

Book et med en rådgiver i nærheden af dig

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Se øvrige huse på Fyn