Tilbage til oversigten

Funktionelt H-hus med skøn udsigt

Erlevhøj 57
6100 Haderslev

Pris 3.995.000

Her kan du opleve et velindrettet H-hus på 164 m² med integreret carport. Huset er højtbeliggende og har en skøn udsigt til natur og over Haderslev by. Udvendigt er huset opført med facade i flotte, mørke, blødstrøgne mursten, valmede gavle, udhæng, tag belagt med sorte betontagsten og matchende gråsorte træ/alu vinduer, fuldender det klassiske udtryk.

 

Husets hjerte er det store, gennemgående køkken/alrum, som er indrettet med enkelt, gråt inventar med diskrete greb og helt lyse bordplader. Her samles familien til hverdagens hygge og måltider. Det lyse rum har direkte udgang til terrassen, hvor den storslåede udsigt kan nydes i fulde drag. Gulvet i køkken/alrummet er belagt med aflange, lyse klinker. Samme klinke er valgt til bryggers/entré, gang og badeværelser. 

Haderslev Erlevhøj 57 K2

Fra køkken/alrummet kommer du til opholdsstuen via dobbelt fransk dør og derfra videre til forældreafdelingen. Her finder du soveværelse i åben forbindelse med stort walk-in closet med mange skabe og eget lækkert badeværelse. Husets modsatte ende rummer tre gode børneværelser med tilhørende badeværelse samt bryggers/entré med direkte indgang fra carporten. Badeværelsesinventaret er det samme, som er anvendt i køkkenet, der er spejle med lys, hvide formstøbte håndvaske og væghængte toiletter med skjult cisterne. På gulvene i opholdsstuen og i alle værelser er der valgt lyse parketgulve. Gipsloft med akustikfelter sikrer god rumfornemmelse.
Alt i alt en moderne og lys bolig med plads til det gode familieliv.

Besøg os i
udstillingshuset
søndag fra
kl. 13-16

Husets fordele
Walk-in closet
Væghængte toiletter med skjult cisterne
Overdækket cykel-P


Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2020

Haderslev Erlevhøj 57 Ga1
Haderslev Erlevhøj 57

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Går du i byggetanker, så book et møde med en af vores byggerådgivere.

Udover at vi sammen kan designe jeres drømmehjem, så kan vi også hjælpe med f.eks. finansering og køb af byggegrund.

Book dit møde i dag.

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Se vores øvrige huse i Jylland