Tilbage til oversigten

Lavenergi længehus med plads til hverdag og fest

Bøgebakken 53
7400 Herning

TIL SALG - 4.495.000,-

  Hent materiale på huset her

Velkommen til et stilfuldt hus på 170 m2

Her skal fremhæves husets store leverum på 61 m2. Centralt i huset ligger nemlig køkken/alrum og opholdsstue i delvis åben forbindelse. Det store rum giver mulighed for at omdanne huset fra hverdagsliv til store familiefester. 

Køkken/alrummet er indrettet med stilfuldt inventar i farven Vision pure Terra. Det giver varme til rummet og en eksklusiv finish, som yderligere understreges af bordpladerne. Prikken over i’et er rummets QuookerFlex black, som kan lave 3 forskellige slags vand – nemlig varmt, koldt og kogende. I køkken/alrummet er der desuden store vinduespartier, mod vest, der giver en skønt lysindfald. I enden af stuen er der lavet et sansevindue, og i væggen mellem alrum og stuen er der indbygget en nydelig biopejs.

R0A0066

Forbindelsen til naturen understreges yderligere af de 2 ovenlysvinduer, som virkelig lukker lyset ind, og giver en fantastisk rumfornemmelse.   
Inventaret føres igennem på begge badeværelser, og sammen med de naturlige 60×60 cm klinker giver det en følelse af velvære. Badeværelserne har desuden indbygget shampoohylde, spejl og væghængt toilet med skjult cisterne. 

Til hvem som helst der ikke vælger hvad som helst

Udvendigt fremstår huset flot med facade i smukke, blødstrøgne mursten (EW2448 Willems Forest) med murede gavle, gesims og sorte tagsten. Der er også monteret udvendige spots fra ANTIDARK i modellen Brick. Døre/vinduer er matchende sorte træ/alu vinduer, der fuldender det enkle udtryk.

R0A0104
16.049 Bøgebakken 53, Tjørring, 7400 Herning

Husets fordele
- Skjult depot
- Muret skillevæg med biopejs ml. køkken/alrum og stue 
- Ovenlys i køkken/alrum
- Dobbeltgarage

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. 

Ikoner Blåboks FIND HUS WEB 01

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Det er en god begyndelse at gå i dialog med en byggerådgiver, allerede tidligt. Vi kan være behjælpelige med alt fra køb af byggegrund til fastlæggelse af jeres fremtidige budget.

Book et med en rådgiver i nærheden af dig

Du skal indtaste både dit for- og efternavn
Din e-mailadresse skal være gyldig
Du skal indtaste både vejnavn og husnummer
Du skal udfylde både postnummer og by
Dit telefonnummer skal være 8 cifre
Du skal vælge et salgskontor eller udstillingshus
Du skal vælge en adresse
Du skal vælge en dato
Du skal vælge et tidspunkt

Se vores øvrige huse i Jylland