Tilbage til oversigten

Familievilla med plads til store og små

Engholmgård 30, Tvis
7500 Holstebro

Huset er til salg. Pris kr. 3.175.000

GPS: kør efter Skautrupvej, 7500 Holstebro

  Hent materiale på huset her

Velkommen til en funktionel familievilla. Vinkelhuset på 164 m² har integreret carport og er opført i lyse, blødstrøgne mursten. Sort sadeltag, gesims, murede gavle og sorte vinduer giver huset et moderne og stringent udtryk.

Fra carporten er der direkte adgang til husets entré og videre til det praktiske bryggers. På den måde er det muligt at komme tørskoet ind med både børn og indkøb.

Familien kan samles til madlavning og lektielæsning i husets store leverum. Her er skrålofter med akustikfelter, som skaber en fantastisk rumfornemmelse, og så er her store vinduespartier med udkig til tre sider, som giver et smukt lysindfald. Her kan du tage opvasken og samtidig nyde et dejligt view over familien og haven.

Rummet er indrettet med stilrent inventar i farven brændt grå og en bordplade i stenlook. Gulvene prydes af flotte, grå 60 x 60 cm klinker, som går igen på begge badeværelser og i bryggerset. Fra køkken/alrummet er der desuden hele to adgange til husets terrasser.

Holstebro Engholmgård 30 K2

Direkte gennem de franske dobbeltdøre findes opholdsstuen. Her giver store vinduespartier et flot lysindfald, og sammen med lyse akustikgulve skaber det en dejlig atmosfære. Fra opholdsstuen er der direkte adgang til forældreafdelingen, som udover et indbydende og lyst soveværelse også har eget lækre badeværelse. Begge badeværelser er indrettet med stilrent lyst inventar og har indbygget shampoo-hylde.

Huset indeholder desuden kontor samt børneafdeling med to gode værelser og et badeværelse.

Besøg os i udstillingshuset søndag fra kl. 13-16

Husets fordele
Skråloft i køkken/alrum
Køkken/alrum på 42 m²
Indbygget shampoo-hylde i begge badeværelser
Lyddæmpende akustiklofter i leverum

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2015

Holstebro Engholmgård 30 So3
Hostebro Engholmgård 30

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Går du i byggetanker, så book et møde med en af vores byggerådgivere.

Udover at vi sammen kan designe jeres drømmehjem, så kan vi også hjælpe med f.eks. finansering og køb af byggegrund.

Book dit møde i dag.

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Se vores øvrige huse i Jylland