Tilbage til oversigten

Klassisk vinkelhus med et twist

Bjergegårdsvej 9
8382 Hinnerup

Huset er til salg. Pris kr. 4.995.000

Byg og Bo 2022
Velkommen til et gennemført eurodan-hus med integreret dobbeltgarage og overdækket terrasse. Vinkelhuset på 151 m² opfylder den moderne families krav til nutidens funktionelle bolig. Husets klassiske arkitektur, med sort sadeltag og valmede gavle, får et moderne touch med sorte, sprossede gulv-til-loft vinduer, gule mursten og facade med gesims.

Det store køkken/alrum i delvis åben forbindelse med opholdsstuen er husets samlingspunkt. Ovenlysvinduer, øget loftshøjde (20 cm) og store vinduespartier giver et dejligt lysindfald og en behagelig rumfornemmelse. Fra køkken/alrummet er der direkte udgang til den overdækkede terrasse, så det er nemt at rykke måltider og hygge udenfor. Køkkenet er smagfuldt indrettet med enkelt, hvidt inventar og mørke bordplader. Gulvene i køkken/alrum, opholdsstue og i alle værelser er belagt med smukt sildebensparket. I resten af huset er der valgt elegante, grå 60 x 60 cm klinker. Alle lofter er beklædt med lyst, lyddæmpende troldtekt.

Hinnerup Bjergegårdsvej 9 K6

Fra køkken/alrummet er der indgang til forældreafdelingen, der rummer soveværelse med udgang til haven, walk-in closet med skabe og tilhørende lækkert badeværelse med dobbelt bruseniche og indbygget shampoo-hylde. Begge badeværelser har væghængte toiletter med indbygget cisterne, brede spejle, stilrent inventar med grå fronter og lyse, helstøbte bordplader. I huset findes desuden tre gode børneværelser, hvoraf det ene har indgang fra køkken/alrummet, og dermed er tæt på forældreafdelingen. 
Fra garagen går man direkte ind i husets praktiske bryggers, så det er nemt at komme tørskoet ind med børn og indkøb. Huset er forsynet med solceller og fremstår gennemført i eksklusive materialer med fokus på såvel detaljer som finish og udstyr.

Besøg os i
udstillingshuset
søndag fra
kl. 13-16

Husets fordele
Integreret dobbeltgarage
Walk-in closet
Ovenlysvinduer i køkken/alrum

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2020

Hinnerup Bjergegårdsvej 9 So3
Hinnerup Bjergegårdsvej 9

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Du kan booke et personligt møde med en byggerådgiver,

For at tage vores ansvarlige forholdsregler, tilbyder vi pt. at afholde møder telefonisk eller via Skype.
Udfyld formularen - så finder vi ud af det sammen.

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse

Se vores øvrige huse i Jylland