Tilbage til oversigten

Et moderne bud på nutidens familievilla

Hvedebakken 113
8450 Hammel

TIL SALG - Spørg for pris

  Hent materiale på huset her

Velkommen til et moderne længehus på 180 m². Et gennemført hus med et højt udstyrsniveau, og i et stilfuldt design både ude og inde. Her kan fremhæves detaljer som ovenlys vinduer , sildebensgulve, sansevindue, skjult depot og solceller.

Den helt store wauw-oplevelse, får du, når træder ind i husets stue, som er i delvis åben forbindelse med det store køkken/alrum. Begge rum har skrålofter , hvilket giver en fantastisk rumfornemmelse. Sammenlagt er de to rum næsten 55 m², så her er i høj grad tale om et leverum med plads til alle. Lyset strømmer ind af de store vinduespartier, herunder det dobbeltfløjede skydedørsparti, og derfor lukker endnu mere lys ind. Som om det ikke var nok, byder køkken/alrummet også på fire ovenlysvinduer, som tilfører rummet karakter. 

16057 Skydedøre Spisebord

Fra opholdsstuen er der direkte adgang til den overdækkede terrasse, hvilket giver mulighed for at forlænge de skønne sommeraftener på den store terrasse. Køkken/alrummet er indrettet med stilfuldt inventar med fingertappede fronter i eg samt malede låger på dele af køkkenet. Bag én af lågerne findes et skjult depot. I huset er der lagt smukt sildebensparket, bortset fra i de to bade-værelser hvor stilrene, 60x60 cm og 60*120 cm klinker pryder gulvene. Husets forældreafdeling består af et soveværelse med walk-in closet og eget badeværelse. På badeværelset oplever du straks, at der er kræset for detaljerne. Her er samme fronter i eg som i køkkenet, et gulv-til-loft vindue, som giver masser af lys i rummet.

16057 Stue Sansevindue

Bag glasvæggene i brusenichen er der dobbeltbrus med rainshower og en shampoohylde. Huset har tre gode børneværelser samt et kontor. Huset er desuden indrettet med bryggers, endnu et badeværelse og en stor entré, hvor du kigger igennem kontoret og ud på den overdækkede terrasse der ligger foran køkkenet, Derudover er huset udstyret med 50 m² garage med en stor bred port der giver et flot design men også en mulighed for at holde gode arrangementer i garagen. Garagen er desuden udstyret med gulvvarme, plomberet til 4°c, der sikrer at man altid har et godt klima i garagen, også om vinteren. Gulvet i garagen er udført med de samme klinker som i huset. Huset står stilrent og moderne med mursten i brune nuancer med mur fremspring i facaderne.  

16057 Dobbeltbrus
16.057 L179 Hammel

Husets fordele
- Stort Køkken/alrum og stue
- Skjult depot
- Særskilt børneafdeling
- Stor dobbelt garage
- Ovenlys vinduer
- Dobbelt brus i det store badeværelse
- Overdækket terrasse
- Sansevindue

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. 

16057 Skydedøre

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Det er en god begyndelse at gå i dialog med en byggerådgiver, allerede tidligt. Vi kan være behjælpelige med alt fra køb af byggegrund til fastlæggelse af jeres fremtidige budget.

Book et med en rådgiver i nærheden af dig

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Se vores øvrige huse i Jylland