Tilbage til oversigten

Familievenligt vinkelhus

Fejring Enge 6
8722 Hedensted

Huset er til salg. Pris kr. 3.495.000

Hedensted Bygger 2022

Som en del af byggeudstillingen Hedensted Bygger 2022, byder vi velkommen til et 149 m² gennemtænkt eurodan-hus med integreret carport og overdækket terrasse. Vinkelhusets klassiske udtryk med facade i gule, blødstrøgne mursten, sadeltag belagt med sorte betontagsten, murede gavle og facade med gesims fuldendes af sorte vinduer og træværk. Fra carporten kan du gå direkte ind i huset, hvor du fra entreen har indgang til det praktiske bryggers og derfra videre til køkkenet. Husets naturlige samlingspunkt er det
gennemgående køkken/alrum, hvor vinduer på tre sider lader dagslyset strømme ind. 

Køkkenet er indrettet med stilrent, sandfarvet inventar med diskrete greb og mørke bordplader. Køkken/alrummet er i delvis åben forbindelse med opholdsstuen. De to rum er tilsammen over 55 m², hvilket giver rig mulighed for at trylle hverdagens møblering om til sammenkomster med mange gæster. Fra opholdsstuen er der direkte udgang til den overdækkede terrasse. Her kan du nyde sommerens måltider og hyggestunder i skygge og ly for aftenduggen.

Hedensted Fejring Enge 6 S1

Fra entreen har du desuden adgang til to af husets børneværelser og et lækkert badeværelse. Med indgang fra opholdsstuen findes forældreafdelingen, der rummer stort soveværelse med skabsvæg og tilhørende badeværelse. Der er også et kontor/gæsteværelse. Begge badeværelser har stilrent, hvidt inventar med grå formstøbte bordplader. Der er valgt flotte, lyse akustikgulve i alle rum – undtagen entré, bryggers og badeværelser – hvor elegante, lyse 30 x 60 cm klinker pryder gulvene.
Øget loftshøjde i hele huset (ca. 263 cm) og lofter beklædt med lyst, lydabsorberende Troldtekt sikrer en behagelig rumfornemmelse. Karakteristisk for boligen er et lyst og tidssvarende materialevalg samt en familievenlig planløsning.

Besøg os i
udstillingshuset
søndag fra
kl. 13-15.

Husets fordele
Overdækket terrasse
Indbygget shampoo-hylde badeværelser
Øget loftshøjde (ca. 263 cm)

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2015

Hedensted Fejring Enge 6 K3
Hedensted Fejring Enge 6

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Går du i byggetanker, så book et møde med en af vores byggerådgivere.

Udover at vi sammen kan designe jeres drømmehjem, så kan vi også hjælpe med f.eks. finansering og køb af byggegrund.

Book dit møde i dag.

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Se vores øvrige huse i Jylland