Tilbage til oversigten

Gennemtænkt familiehus med plads til store og små

Remmerslund Skovby 2
8722 Hedensted

Huset er til salg. Pris kr. 3.495.000

Som en del af byggeudstillingen Hedensted Bygger 2021 præsenterer eurodan-huse her et moderne længehus på 160 m² med integreret carport og overdækket terrasse.
Længehusets klassiske udtryk med blødstrøgne, grålige mursten med brune nuancer, tag belagt med sorte betontagsten og facade med gesims, fuldendes af matchende gråsorte vinduer og sort fibercement på gavl og carport. Fra den forskudte, integrerede carport er der direkte indgang til husets bryggers, der gør det let at komme tørskoet indendørs.

Husets hjerte er det store køkken/alrum i delvis åben forbindelse med opholdsstuen. Her er god plads til familiens hverdagsliv og med direkte udgang til den overdækkede terrasse, er det nemt at flytte leg og måltider udenfor, når vejret tillader det.
I køkken/alrummet er der ovenlysvinduer, rummet har skråloft og store vinduespartier, der lader lyset strømme ind og giver en behagelig rumfornemmelse. Køkkenet er indrettet med stilrent, hvidt inventar, der får flot følgeskab af fronter med vandrette trælameller i varme toner på køkkenøen mod alrummet.

Lyst køkken forbundet med stor stue

Boligens 160 m² rummer tre gode børneværelser, badeværelse, bryggers samt soveværelse med skabsvæg og eget lækkert badeværelse. Alle værelser har gulv-til-loft vinduer og alle lofter - inkl. i carport og redskabsrum - er beklædt med lyst troldtekt.
Begge badeværelser har væghængte toiletter med skjult cisterne, lyse marmorline bordplader med helstøbte vaske og inventar med samme træfronter som i køkkenet.
I opholdsstue, værelser og soveværelse, er der valgt lyse, praktiske akustikgulve, mens flotte, grå 30 x 60 cm klinker pryder gulvene i begge badeværelser, entré/gang, bryggers og køkken/alrum.
Er du til lyse leverum, udsøgte materialer og et væld af detaljer, så kig forbi og lad dig inspirere.

Udstillingshuset
er åbent
efter aftale

Husets fordele
Ovenlysvinduer
Overdækket terrasse
Skråloft i køkken/alrum
Væghængte toiletter med skjult cisterne

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2015

Soveværelse med stor seng og mange vinduer
Hedensted Remmeslund Skovby 2

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Går du i byggetanker, så book et møde med en af vores byggerådgivere.

Udover at vi sammen kan designe jeres drømmehjem, så kan vi også hjælpe med f.eks. finansering og køb af byggegrund.

Book dit møde i dag.

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse