Tilbage til oversigten

Funktionelt knækhus

Rosenborg 16
8800 Viborg

Huset er til salg. Pris kr. 3.595.000

Velkommen til et charmerende knækhus på 155 m² og med integreret carport. På Rosenborg 16 kan du nu besøge en veludnyttet familievilla med et tvist. Huset er opført i lyse, blødstrøgne mursten, og har sadeltag med afvalmede gavle og 75 cm udhæng.

Fra den integrerede carport er der direkte adgang til husets praktiske bryggers. Så du kan komme tørskoet ind med indkøb og unger, og de kan smide de mudrede støvler, før de bevæger sig videre ind i resten af huset.

Centralt i huset findes det store køkken/alrum. Her oplever du for alvor husets knæk. Knækket skaber et særligt udtryk og tilfører ekstra rummelighed. Samtidig føles det dragende, og giver lyst til at undersøge de næste rum. Fra køkken/alrummet er der direkte ud til den store terrasse, som favnes af husets knæk.

Inventaret har en varm sandfarve, og med bordpladen i steenlook fuldendes det rolige udtryk. Der er lyse trægulve i hele huset - undtagen i entré/bryggers og badeværelser - hvor der er valgt elegante, 60 x 60 cm klinker.

Viborg Rosenborg 16 K5

Fra køkken/alrummet træder du via de dobbelte franske døre ind i opholdsstuen. Herfra er der direkte adgang til husets overdækkede terrasse.

Opholdsstuen giver adgang til forældre soveværelset med walk-in closet og eget lækre badeværelse. Badeværelset er indrettet med lyse bordplader og samme stilrene fronter som i køkkenet. Den rummelige bruseniche er desuden indrettet med rainshower og indbygget shampoo-hylde.  

Herudover byder huset på tre gode værelser, og et badeværelse indrettet i tråd med resten. 

Besøg os i
udstillingshuset
søndag fra
kl. 13-16

Husets fordele
Integreret carport
Indbygget shampoo-hylde i forældrebadeværelse
Quooker
Solceller

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2020

Viborg Rosenborg 16 So3
Viborg Rosenlund 16

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Går du i byggetanker, så book et møde med en af vores byggerådgivere.

Udover at vi sammen kan designe jeres drømmehjem, så kan vi også hjælpe med f.eks. finansering og køb af byggegrund.

Book dit møde i dag.

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Se vores øvrige huse i Jylland