Tilbage til oversigten

Familievilla med højt til loftet

Ølsholmen 38
4100 Ringsted

Huset er til salg.
Pris 5.975.000

  Hent materiale på huset her

Velkommen til Ølsholmen 38, hvor familielivet går hånd i hånd med arkitektoniske detaljer og funktionalitet.

Et velindrettet længehus på 170 m², hvis lige ikke ses mange steder i Danmark. Plantegningen er nemlig inspireret af de mere amerikanske, kvadratiske huse, men passer stadig perfekt til den moderne, danske familie.

Husets indgangsparti er overdækket, nærmest som du kender den klassiske veranda - omend med et noget mere moderne udtryk. Her kan du fx stille barnevognen eller indrette med et lille café-sæt så her er mulighed for at nyde morgenkaffen. 

Huset er opført i mørke mursten, og sadeltaget med den stilfulde eurodan-designgesims giver et lækkert og moderne udtryk.

Når du træder ind i entréen, oplever du straks, hvordan lys og rummelighed er i fokus i denne bolig. Store vinduespartier i begge ender af huset, kombineret med loft til kip, giver en helt unik fornemmelse.

Fra entréen kan du gå til højre mod husets bryggers, eller til venstre ind i husets garderobe. Et utraditionelt men yderst funktionelt rum, der i øvrigt holdes lyst af en lystunnel i loftet - en fed måde at få dagslys ind i et rum uden vinduer. Herfra er der adgang til et stort, lækkert badeværelse og til husets soveværelse. Løsningen giver mulighed for at lade gæster benytte det store badeværelse, uden de skal lukkes helt ind i privaten. 

Eurodan 24.02.05 Ølsholmen 38 0026

Fortsætter du ligeud, forbi det praktiske depot, åbner huset sig for alvor op, idet du træder ind i det store køkken/alrum, husets leverum, der ligger i direkte forbindelse med stuen. Tilsammen er det fantastiske familie-rum hele 52 m², og det skaber mulighed for en funktionel hverdag og for at omdanne, så der er plads til mange gæster. Alt i alt et fleksibelt rum, med gode muligheder. 

Via en lille fordelingsgang, bag en praktisk skydedør, får du adgang til husets to børneværelser og endnu et lækkert badeværelse. Herudover er huset indrettet med en kontor "bag" stuen, hvor der er plads til en praktisk hjemmearbejdsplads, eller til et tredje børneværelse, hvis det skulle blive nødvendigt.  

Fra både køkken/alrum og stue er der adgang til den store overdækkede terrasse, hvor aftensolen kan nydes, og hvor en nabosnak over hækken kan udvikle sig til en hyggelig grillaften.

Vi holder dig i hånden igennem hele dit byggeforløb

Husets fordele
- Loft til kip
- Leverum på 52 m²
- Masser af lys fra store vinduespartier
- In-roof solceller
- Overdækket terrasse på 20 m²

Eurodan 24.02.05 Ølsholmen 38 0106
15.569 Ølsholmen 38, 4100 Ringsted

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Du kan booke et personligt møde med en byggerådgiver,

For at tage vores ansvarlige forholdsregler, tilbyder vi pt. at afholde møder telefonisk eller via Skype.
Udfyld formularen - så finder vi ud af det sammen.

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Se vores øvrige huse på Sjælland