Tilbage til oversigten

Stilrent familiehus 

Thorskilden 21, Benløse
4100 Ringsted

Huset er til salg. Pris kr. 4.900.000.

  Hent materiale på huset her

På Thorskilden 21 i Ringsted byder vi velkommen til en perle af et udstillingshus. Det klassiske vinkelhus med sadeltag, murede gavle og gesims i facaden er opført i lyse, blødstrøgne mursten. Taget er belagt med sorte betontagsten, der matcher de sorte vinduer, døre og træværk. Huset er på hele 175 velindrettede kvadratmeter og har en 42 m² integreret carport vinkelret på huset.

Husets hjerte er det stilrene køkken/alrum. Rummet er placeret midt i huset, og store vinduespartier mod haven og skråloft giver lys og luft. Loftet er forsynet med lyddæmpende AcuWood paneler i valnød der, ud over at forbedre akustikken også, er en fryd for øjet. I entreen er samme valnødpanel brugt som dekorativ akustikvæg. Køkkeninventaret er helt enkelt med fronter i havblå, mørke bordplader og sort køkkenvask. Armaturet er i smukt, børstet kobber. Samme materiale er anvendt til armaturer i resten af huset.  På gulvene er der valgt lyst laminat i alle rum, undtagen i entré, bryggers og badeværelserne, hvor elegante, mørke 60 x 60 cm klinker pryder gulvene.

Moderne lyst køkken med lyddæmpere og sort køkkenø

Opholdsstuen adskilles fra køkken/alrummet med en væg med biopejs, der giver hygge til begge rum. Vinkelhuset rummer desuden en børneafdeling med tre gode værelser og tilhørende badeværelse. Med indgang fra opholdsstuen findes soveværelse, walk-in closet og lækkert badeværelse. Begge badeværelser har inventar med samme havblå fronter som i køkken/alrum, hvide bordplader med formstøbt håndvask, væghængte toiletter med skjult cisterne, indbyggede shampoo-hylder med LED-lys og glasvæg til bruseniche. 
Dette udstillingshus er et godt bud på en bolig til den aktive familie, der har lyse rum, højt til loftet og stilrene materialer på ønskesedlen. 

Besøg os i udstillingshuset søndag fra kl. 13-16

Husets fordele
Skråloft i køkken/alrum
Skjult depot
Biopejs
Indbyggede shampoo-hylder med LED-lys

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2020

Sort brusekabine med lille bruser og glasforhæng
Ringsted Thorskilden 21

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Går du i byggetanker, så book et møde med en af vores byggerådgivere.

Udover at vi sammen kan designe jeres drømmehjem, så kan vi også hjælpe med f.eks. finansering og køb af byggegrund.

Book dit møde i dag.

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Se vores øvrige huse på Sjælland