Tilbage til oversigten

Stilren funkisvilla med luksus-detaljer

Kogegruberne 6, Osted
4320 Lejre

Huset er til salg. Pris kr. 6.975.000

 Hent materiale på huset her

Velkommen til en topmoderne funkisvilla på 182 m². Med flere niveau, højt til loftet og et gennemført lækkert materialevalg.  

Gå ud af garagen, fire trin op og ind ad den overdækkede indgang. Her kommer du til en god gammeldags fordelingsgang, oplyst af to ovenlys vinduer, og med adgang til husets praktiske bryggers, to børneværelser, kontoret, et lækkert badeværelse og naturligvis med åben adgang til husets store køkken/alrum.

Så snart du træder ind i det store køkken/alrum, som ligger i forskudt niveau, oplever du endnu engang fornemmelsen af gennemført luksus. De smukke gulve, malede vægge og biopejsen er et perfekt match til køkkeninventaret som står smukt i en mat lerbrun. Loftsemhætten tilfører det sidste til den stilrene look. Som om det ikke er nok, har køkken/alrummet i modsatte ende ét stort vinduesparti med adgang til den smukke træterrasse. Her får du virkelig indrammet de udvendige omgivelser og skabt forbindelse mellem inde og ude. Og med længehusets forskudte vinkler, dannes en hyggekrog du ellers kun oplever i et H-hus.

Eurodan Huse 23.10.24 Kogegruberne 6 0085

Husets næste niveau er tre trin oppe. Her har du adgang til den smukke stue med sansevindue og den overdækkede terrasse. Herfra videre til husets forældreafdeling, med walkin-closet og eget lækre badeværelse. Fra soveværelset har du desuden adgang til en mindre træterrasse, som er perfekt til at nyde aftenkaffen eller et koldt glas rosé, før solen går ned.

Besøg os i udstillingshuset søndag fra kl. 13-16

Husets fordele
- Sansevindue
- Biopejs
- Overdækket terrasse
- Flere forskudte niveau
- Øget loftshøjde på 283 cm i køkken/alrum

Eurodan Huse 23.10.24 Kogegruberne 6 0091
15.362 Kogegruberne 6, 4320 Lejre

Besøg også de andre huse i udstillingsbyen i Lejre

Kogegruberne 4

199 m² familievilla indhyllet i luksus

Kogegruberne 13

145 m² længehus med stilrene løsninger

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Du kan booke et personligt møde med en byggerådgiver,

For at tage vores ansvarlige forholdsregler, tilbyder vi pt. at afholde møder telefonisk eller via Skype.
Udfyld formularen - så finder vi ud af det sammen.

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Se vores øvrige huse på Sjælland