Murermestervilla inspiration: indretning, design og meget mere

Leder du efter inspiration til din kommende murermestervilla, eller er du blot nysgerrig? Så er du kommet til det rette sted. Hos eurodan-huse har vi gennem mere end 40 år bygget over 14.000 drømmeboliger - deraf rigtig mange murermestervillaer. Her på siden kan I læse meget mere inspirationsmateriale om den populære murermestervilla.

Køkkenalrum med sort bord og sort køkkenø

Murermestervillaen i hvid med sort tag

Den hvide murermestervilla er en form for fortolkning af den ellers velkendte røde murermestervilla med det røde tegltag. Den hvide murermestervilla med sort tag er et tidløst design, som tager sig rigtig smukt ud på alle former for byggegrunde, og passer perfekt ind i de fleste villakvarterer. De vandskurede facader står i en smuk kontrast til det sorte tag og de smukke, sprossede vinduer med sorte karme. Du får også her et hus, som er meget nemt at vedligeholde. Derfor tilbyder vi også murermestervillaen i hvid med sort tag al den luksus, der hører til et moderne hjem. Disse luksuriøse boliger er designet til at være både smukke og praktiske, da de kombinerer klassisk håndværk med innovative byggematerialer, og lever op til alle krav til lavenergiklasse 2018. Læs meget mere om materialevalget i vores standardhuse her.

Den hvide murermestervilla, som I ser på billedet, er blot et eksempel på en murermestervilla, som vi hos eurodan-huse har opført, hvor murermestervillaens hvide ydre er en rigtig god kontrast til det sorte tag.

Inspiration til indretningen af murermestervillaen

Indretningen af murermestervillaer er ofte meget dekoreret med håndskårne designs i sten, træ eller metal. Der er ofte fokus på fine detaljer i murværket i de klassiske murermestervillaer. Kvalitetsmaterialer og inventar som marmor og granit anvendes ofte til at skabe en fantastisk og klassisk finish, der vil vare i generationer. Køkkener, badeværelser og andre opholdsrum er normalt af højeste standard og er designet til at kombinere moderne bekvemmelighed med tidløs stil.

Murermestervillaens indretning består af gode proportioner med neoklassiske påvirkninger fra det tidlige 19. århundrede, hvilket fremgår af panelerne omkring dobbeltdørene til haven. Der blev ofte anvendt trægulve af høj kvalitet, selv om mange villaer siden er blevet renoveret. Stuen i en murermestervilla vil klassisk have en tendens til enkelhed.

 

 

HADERSLEV 214 Dæmpet

Murermestervillaen er et solidt, praktisk og pålideligt valg for jer, der ønsker at bo i et moderne hus. Murstensvillaer har alle de faciliteter, man kan ønske sig i et ideelt hus: Rummelige værelser, god opbevaringsplads, højt til loftet og store vinduespartier, der lukker masser af lys ind. De tilbyder komfort og bekvemmelighed, mens de samtidig er smukke og utroligt holdbare.

Vi ved, at det kan være svært at indrette sit hjem, især hvis man ikke har en klar vision i tankerne. Derfor har vi skabt et stort galleri, som indeholder inspiration til, hvordan de forskellige miljøer i din nye murermestervilla kan tage sig ud. Vi håber, at det kan give en masse inspiration til, hvordan din kommende murermestervilla skal indrettes. Du finder galleriet her.

Vi har også udviklet et stort, eksklusivt katalog, der har til formål at inspirere. I kataloget finder du alle de forskellige hustyper og arkitekturer eurodan-huse tilbyder. Yderligere finder du også mange lækre miljøbilleder fra de mange huse, vi gennem tiden har opført. Dette kan give dig inspiration både til din plantegning og til selve indretningen af dit nye hus. Vores katalog er fyldt med utallige ideer til alle aspekter af boligindretning: Fra møbler til dekorative genstande, tapeter og endda belysning. Kataloget er helt gratis og kan både downloades og sendes til dig fysisk - selvfølgelig uden beregning. Bestil eller download kataloget her.

Hvordan finder du den hustype, du drømmer om?

Murermestervillaens design

Murermestervillaerne har typisk to etager, og er opført med enkle og traditionelle linjer. Disse huse har et klassisk sadeltag og en symmetrisk facade med røde- eller hvidmalede vægge, rødt tegltag og store vinduer, der lukker masser af naturligt lys ind. Indvendigt har villaerne rummelige indgangspartier, som åbner op til en lys og rummelig stue med udsigt over haven. Køkkenet er ofte adskilt fra opholdsområdet og omfatter rigeligt af opbevaringsplads. Soveværelserne er normalt placeret ovenpå, mens der ofte også er en garage eller et værksted tilknyttet den ene side af huset.

Murermestervillaens design er kendetegnet af færdigbyggede strukturer, så du behøver ikke at starte helt fra bunden. Murermestervillaen har unikke proportioner og særskilt indretning, der appellerer til indretningsarkitekter, som kan tilpasse huset, samtidig med at de originale elementer bevares. Husets stueetage er ofte lidt forhøjet og indeholder køkken og stue.

Hos eurodan-huse har du mulighed for at tilpasse din kommende murermestervilla til præcis dine ønsker og krav. Derfor kan du helt selv vælge, hvilke dele af murermestervillaens tendenser og byggestile, du gerne vil videreføre i dit drømmehjem. Dette kan du for eksempel gøre enten ved at tage et af vores mange typehuse og tilpasse til dine ønsker eller ved at tegne din nye murermestervilla fra bunden.

Hvorvidt du er til den eller den anden løsning kan være svært at vurdere blot udfra tegninger. Men det har vi en løsning til. Med eurodan VISUAL kan du gå en tur i et eurodan-hus, allerede før det er bygget. Du kan se, hvordan lyset falder ind af vinduerne, og hvordan stemningen i jeres kommende hus kommer til at være, allerede inden byggeforløbet er startet. Læs meget mere om eurodan VISUAL her. 

Hos eurodan-huse har vi i over 40 år bygget boliger i høj kvalitet til priser, hvor de fleste budgetter kan være med. Vælger du eurodan-huse, er du sikker på at få stor værdi for pengene. Vi bruger nemlig de bedste materialer og tilbyder konkurrencedygtige priser. Får du et lignende tilbud fra en af vores konkurrenter, tilbyder vi eurodan PRISMATCH. Læs mere om eurodan PRISMATCH her.

Mette Kasper Tegninger

Rejsen mod drømmehuset starter med et møde

Vi står altid klar til at vende dine tanker om drømmehuset - lige fra de helt indledende tanker til de mere velovervejede. Vi er din sparringspartner, når det kommer til, hvordan dit nye hus kan tilpasses til dine ønsker og behov. Book et møde med os allerede i dag, Du skal blot udfylde kontaktformularen lige her.

Du skal indtaste både dit for- og efternavn
Din e-mailadresse skal være gyldig
Du skal indtaste både vejnavn og husnummer
Du skal udfylde både postnummer og by
Dit telefonnummer skal være 8 cifre
Du skal vælge et salgskontor eller udstillingshus
Du skal vælge en adresse
Du skal vælge en dato
Du skal vælge et tidspunkt