Hvid murermestervilla i 2 plan med garage

2-plans hus

Med et 2-plans hus bygger du i højden. Det betyder, at du kan få mange kubikmeter på færre kvadratmeter og få en klar opdeling af husets forskellige funktioner på over- og underetagen. Når du bygger i højden, behøver du heller ikke bekymre dig om, hvorvidt det går ud over pladsen i haven. Du kan derfor stadig få opfyldt drømmen om en stor have med masser af plads til uderum, aktiviteter, drivhus og beplantning. Og er grunden omgivet af en pragtfuld udsigt, kan du virkelig få fuldt udbytte af udsigten med et hus i 2 plan.

Et dejligt hus der passer til din familie

2-planshuse

Hvad er et 2-plans hus?

Navnet siger næsten det hele. Et 2-plans hus er et hus med to etager, hvilket giver en masse spændende muligheder for den store familie. Eller for dig, der ønsker mange værelser og drømmer om en bolig med masser af plads.

Med et 2-plans hus kan du glæde dig over en boligform, hvor alle kvadratmeterne er fuldt funktionelle, og hvor pladsen er udnyttet optimalt. For med et hus i 2 plan slipper du for skråvægge på førstesalen, hvilket gør rummene lettere at indrette. Du kan derfor lade din indre indretningsarkitekt få frit spil, når du skal indrette dit nybyggede 2-plans hus.

Far og datter i mørkt køkken

Derfor skal du vælge et 2-plans hus

Er din byggegrund placeret i et naturskønt område, hvor du er omgivet af skov, søer eller enge? Så kan du med et 2-plans hus få det maksimale ud af udsigten. Det kan ovenikøbet være værd at overveje at indrette førstesalen med et stort og åbent opholdsrum – såsom en dagligstue –

så du kan nyde udsigten mest muligt i din dagligdag.

Et 2-plans hus kan også være en ideel løsning, hvis din byggegrund er præget af store niveauforskelle. Her kan 2-plans husets kvaliteter virkelig komme til sin ret, og du kan bruge forskellene i terrænet som en gave i stedet for et benspænd. Det kan nemlig give interessante forskydninger i husets æstetik og få det til at smelte sammen med den omkringliggende natur på en helt unik måde.

Par der kigger ud

Et 2-etagers hus rummer en verden af muligheder

Med et 2-etagers hus er det kun fantasien, der sætter grænser. For uanset om du er til en moderne og minimalistisk funkisstil med fladt tag og skarp arkitektur, eller om du holder af klassiske håndværksdetaljer som krydsforbandte mursten og indendørs detaljer som franske døre eller stuklofter, kan du få drømmene opfyldt med et hus i 2 plan. Og vi står naturligvis klar til at hjælpe dig.

Det er kun arealet af din grund, som kan sætte en naturlig grænse på størrelsen på dit kommende hus. For et 2-plans hus tager sig trods alt bedst ud, hvis grunden ikke er alt for trang. For presses det ind på en alt for beskeden plads blandt lave huse, er der en risiko for, at det virker en smule bombastisk i sammenspil med dets omgivelser. Er det tilfældet, kan et 1 ½-plans hus måske være en bedre løsning til din byggegrund.

MG 4791 Dæmpet

Et 2-plans hus er ideelt til familien med større børn

Som familie med to eller flere børn har man brug for rigeligt med plads. Og det er ikke blot et spørgsmål om at få så mange kvadratmeter som muligt, men om at skabe brugbare rum. Og her er en 2-plans villa særdeles velegnet. 

Samtidig har du mulighed for at skabe forskellige zoner, der kan benyttes til forskellige funktioner, aktiviteter eller gøremål. Fx kan hele overetagen indrettes med soveværelser, hvor hvert enkelt familiemedlem kan trække sig tilbage til, når behovet for ro indfinder sig, mens underetagen anvendes til aktiviteter. Du kan tilmed inddrage reposen til et hyggeligt og afslappende område for hele familien med sofa, lænestol og tv.

Få mest muligt ud af din byggegrund, når du bygger nyt typehus i 2 plan med eurodan-huse

Når man skal bygge nyt hus i 2 plan, gælder det om at gå nysgerrigt til værks. Så vær åben over for de muligheder, din byggegrund tilbyder. En grund med et udfordrende terræn med niveauforskelle behøver som nævnt ikke nødvendigvis være en hæmsko. Det kan være en dør ind til utraditionel tænkning, der gør, at din bolig skiller sig ud.

Har du svært ved at se alle mulighederne ved din byggegrund, står vi klar til at hjælpe dig. Vi vejleder dig, så du og din familie kan opnå det fulde potentiale, som jeres grund tilbyder. Det indbefatter alt fra udnyttelse af sollyset og placering af garage til afskærmning fra eventuelle støjgener. Eller vi finder frem til den løsning, hvor du får mest ud af udsigten fra flest mulige rum i din bolig.

Vi hjælper dig med at se det fulde potentiale i din byggegrund med udgangspunkt i din ønskede byggestil og hustype. Og vi kommer gerne med gode råd og forslag til tilføjelser eller ændringer. Ønsker du at bygge dit 2-plans hus i en moderne funkisbyggestil, vil det fx være oplagt at udnytte funkisstilens flade tag til at etablere en fantastisk terrasse på taget. Gerne i forlængelse af soveværelset, så du kan nyde din morgenkaffe med udsigt ud over have og den omkringliggende natur.

Byg nyt hus i 2 plan med eurodan-huse

Hvis du drømmer om at bygge et nyt typehus i 2 plan, er du landet det helt rigtige sted. Hos eurodan-huse har vi mere end 40 års erfaring med at skabe specialdesignede drømmeboliger til vores kunder. Vi er en familieejet virksomhed, og vi ved, at en bolig er meget mere end mursten, spær og praktisk planløsning. Derfor sætter vi en ære i at hjælpe dig med at skabe de helt rigtige rammer for dig og din familie. Vi bygger din drømmebolig, så du kan gøre det til dit drømmehjem.