Den perfekte byggegrund til dit hus

Beliggenheden af byggegrunden har rigtig stor betydning for, hvor glad du bliver for dit nye hjem. For et hus kan bygges og renoveres - men selve beliggenheden er svær at ændre. Det er derfor vigtigt, at du nøje overvejer den byggegrund, dit nye hus skal ligge på. Det er meget forskelligt fra familie til familie, hvad der har betydning, både nu, men også senere. 

Du kan blandt andet overveje:

  • Størrelse på byggegrunden 
  • Transport til og fra arbejde og skole 
  • Afstand til offentlig transport, institutioner og indkøbsmuligheder 
  • Økonomi og mulighed for gensalg
  • Tilbud og aktiviteter i området. 
Byggegrund M Skilt

Byggegrunde i Jylland

Først og fremmest skal geografien selvfølgelig være rigtig. I Jylland kan du bo tæt på på byen, få godt med plads, ro og ikke mindst en fantastisk udsigt ud over grønne enge eller rislende vandløb. Vi har netop nu nogle skønne byggegrunde til salg i Jylland - og ét af dem kan måske blive dit. De er alle kendetegnet ved at være placeret i gode naturområder, der indbyder til hyggelige gåture og plads til familieliv. 

En byggegrund i Jylland behøver ikke at være langt fra byen for at få naturoplevelsen med. Mange af vores byggegrunde er placeret, så du for eksempel kan bo centralt med udsigt over grønne marker. Eller længere ude med mere plads og kun 10 minutters kørsel ind til byen. 

Skovhaven Børkop Vejle 800X1200 (2)

Plads til liv, leg og luksus   

Det er især vigtigt at overveje, hvor stor byggegrunden skal være. Når huset er planlagt, hvor meget plads er der så tilbage til andre elementer? Drømmer du om en stor have med en dejlig terrasse til varme sommerdage? Eller skal der være plads til et drivhus, hvor du kan dyrke og høste dine egne grøntsager? 

Der kan være større eller mindre elementer, som skal tænkes ind i valget af byggegrund. Hvis du har en drøm om at have en swimmingpool, så er det værd at tænke over størrelse og ikke mindst afstand til naboer, træer og buske. Det kan også være ting som en trampolin eller et legehus. De kræver ikke så meget planlægning, men derimod godt med plads. 

Gråligt knækhus med sort tag

Er du på udkig efter en byggegrund på Sjælland? 

Måske lokker det sjællandske og de gode muligheder på øen? Vi har byggegrunde både omkring Holbæk, Nykøbing Falster og Slagelse. Her kan du med populære byggegrunde designe dit eget eurodan-hus, så både huset og beliggenheden går op i en højere enhed. På Sjælland har vi byggegrunde med blandt andet vandudsigt, grønne skove og cykelsti til den lokale skole. Se vores udvalg af byggegrunde på Sjælland

Gråt køkken med 2 køkkenøer og hvid bagvæg

Ønsker, drømme - og regler 

Et nyt husprojekt er spændende, og man kan hurtigt bruge meget tid og energi på at få det, lige som man drømmer om. Men der er også en del regler, som man skal holde sig for øje. Bygningsreglementet er skabt for at sikre en standard og et fornuftigt niveau for nybyggeri, men det kan være en jungle at bevæge sig ud i. 


Med over fire årtiers erfaring med byggeri og byggegrunde kender vi reglerne til mindste punktum. Med eurodan-huse kan du derfor være helt tryg ved, at Bygningsreglementet bliver fulgt til punkt og prikke. Få din byggegrund  og dit nye hus godkendt uden problemer - læs mere om bygningsreglementet.

Hvidt typehus med sort tag og have

Book et møde

Har du spørgsmål om den perfekte byggegrund, eller har du brug for rådgivning om at vælge en byggegrund i Jylland eller på Sjælland?

Book et møde med en af vores ekspertrådgivere.

Du skal indtaste både dit for- og efternavn
Din e-mailadresse skal være gyldig
Du skal indtaste både vejnavn og husnummer
Du skal udfylde både postnummer og by
Dit telefonnummer skal være 8 cifre
Du skal vælge et salgskontor eller udstillingshus
Du skal vælge en adresse
Du skal vælge en dato
Du skal vælge et tidspunkt