Roskilde Vindinge Lundbjerggård 1 FH U1
Huset er lukket søndag den 12. og 19. januar

Fede detaljer i hele huset

Fremtidens Hjem er eurodan-huses bud på det moderne hjem, hvor kvalitetsmaterialer, lækkert design og moderne teknologi går op i en højere enhed og skaber et trygt og vedligeholdelsesfrit hjem med komfort og lave driftsudgifter.
Vi bruger Fremtidens Hjem til at teste nye teknologier og afholde forskellige events i samarbejde med vores partnere.

Roskilde Lundbjerggård 1 K3

Velkommen til det stemmestyrede hus

Velkommen til det stemmestyrede hus. eurodan-huse har sammen med gadgetmagasinet INPUT opført Fremtiden Hjem i Vindinge ved Roskilde. Et udstillingshus, der kombinerer de bedste materialer med den nyeste teknologi for at skabe bedre livskvalitet til vores fremtidige kunder.

Huset er lukket søndag den 12. og 19. januar
fra kl. 13-16


Kørselsvejledning:
Indstil GPS’en til Tingvej 58. Når du kommer kørende fra Vindinge by, fortsætter du blot nogle få hundrede meter, hvorefter du skal dreje til højre ad Lundbjerggård. 

se mere om huset som udstillingshus

Vi bygger huse vi selv vil bo i

Velkommen til Fremtidens Hjem - vores Smart Home

Fremtidens Hjem er et eurodan-hus hvor alle de bedste og mest eksklusive elementer til hjemmet er samlet på ét sted, der fremover kan fremstå som inspirationskilde for fremtidige boligkøbere. Det vil være det første sted i Danmark, man vil kunne opleve alt dette samlet ét sted i et helt, funktionsdygtigt hus.

Fremtidens Hjem er opført i samarbejde mellem eurodan-huse og tech-magasinet iNPUT.

MG 4657 Dæmpet
Fremtidens Hjem Logo
Roskilde Vindinge Lundbjerggård 1 FH (1)

Man kan tale med sit hus!

De fleste af husets funktioner kan styres med stemmen – via sin smartphone – uanset om man er i huset, hos købmanden eller på ferie i et andet land. Det sidste giver en unik mulighed for hele tiden at kunne sikre sig, at alt er, som det skal være, når man ikke er hjemme. Man skal heller aldrig ringe efter en låsesmed, hvis en af familiens medlemmer har låst sig ude. Fremtidens Hjem kan låses og låses op via smartphonen – uanset hvor man er.

Derudover kan man opleve det intelligente køleskab, som man kan kigge direkte ind i nede fra supermarkedet på samme måde som gardiner, vinduer, alarmer, lys og strøm – ja, selv toilettet - alt kan styres via en smartphone ligegyldigt hvor man befinder sig.

Huset er lukket søndag den 12. og 19. januar

”Det er en måde ikke bare at følge med udviklingen,
men rent faktisk at skabe og være udviklingen.”

Fremtidens Hjem er et pionereprojekt, da det er første gange i Danmark, at man vil kunne se alt det ypperste, der findes på markedet samlet i et hus. Målet er et hus, der kan være med til at skabe endnu bedre livskvalitet for typehuskunderne, på den anden side er det at skabe ny læring og nye kompetencer for eurodan-huse til gavn for vores fremtidige kunder.

Hos eurodan-huse er vi altid nysgerrige i forhold til det, der er nyt. Derfor sørger vi også hele tiden at udvikle os indenfor byggeriet – gennem samarbejde og dialog. Det er netop en af de tungtvejende grunde til, at vi er meget stolte over at være med i dette projekt. Det er en måde ikke bare at følge med udviklingen, men rent faktisk at skabe og være udviklingen.

Artikel fra Berlingske

Allerede nu har eurodan-huse taget spadestikket til fremtidens hus, der er fyldt med banebrydende design og teknologi,
I FREMTIDENS HJEM som endnu ikke er på markedet, men rækker langt ind i fremtiden.

-"Vi glæder os til at vise huset frem for danskerne fra oktober måned, når det står færdigt. Så alle har mulighed for at få et indblik i, hvad fremtiden bringer på boligfronten" fortæller Ole Brink Jensen, Regionsdirektør i eurodan-huse

Læs hele artiklen fra Berlingske her

Bliv mere inspireret i vores store katalog

289 Dæmpet

Vil du også bygge dit eget fremtidige hjem

Så kan du læse meget mere om byggeforløbet, konstruktioner og finde gode ideer i vores store katalog. Bestil det her - DET ER GANSKE GRATIS

Trin 1 af 2

Trin 2 af 2

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)

Læs mere om Fremtidens Hjem som udstillingshus her

Vi kan hermed byde velkommen i Fremtidens Hjem. Et hus man aldrig har set lignende før. Huset bliver et Smart Home, hvor stort set alt kan styres via mobilen. Et sandt overflødighedshorn af muligheder, hvis man er gadget-interesseret.

Kom og oplev 196 velindrettede kvadratmeter, der tilgodeser den gadget-interesserede, moderne familie.

Se mere om vores Smart Home udstillingshus her
Roskilde Vindinge Lundbjerggård 1 FH U1

Se vores øvrige udstillingshuse på Sjælland