Firkantet hus i sort opdelt i flere firkanter

Samme hus - nyt look - nu solgt

(Arkiv 2021)

Fremtidens hjem var et pionerprojekt, hvor målet var at opføre et hus, der kunne skabe endnu bedre livskvalitet for typehuskunderne. Huset var et testhus, hvor helt nye teknologier og løsninger blev afprøvet, og på den måde blev der skabt ny læring og nye kompetencer for eurodan-huse til gavn for kunderne.

Derfor var huset ikke statisk - hverken indholdet eller udtrykket. Det blev løbende opdateret med nye teknikker og materialer.

"Det er en måde ikke bare at følge med udviklingen, men rent faktisk at skabe og være udviklingen," administrerende direktør Thomas Dahl.

 

Sort køkken med hvide detaljer med moderne indretning

Events i huset

KELD OG HILDA HEICK

I en tv-serie på DR udforsker Keld & Hilda fremtiden - og det sker fra Fremtidens Hjem, hvor de udforsker de mange spændende løsninger, som huset byder på. 
Find serien på dr.dk

 

CATRINE DUFOUR

OL-rytteren Cathrine Dufour og hendes forlovede Rasmine Laudrup har boet i Fremtidens Hjem. Parret flyttede ind i tre dage for at opleve, hvordan det er at bo i et eksklusivt smart home. De blev fulgt af et filmhold, og det blev til en masse film, hvor de to unge kvinder fortæller om deres oplevelser. 

INDBRUD

I et smart home kan de forskellige dele af huset tale sammen. Hvis du vil se, hvordan vinduer, lamper og gardiner kan tale sammen under f.eks. et indbrudsforsøg, så se videon her

Besøg Fremtidens Hjem fra din sofa - lige her

+ + + +
+ + + + +
+ + + + + +
+ +
+ + +
+ + + + + + + + +
+ + + + + +
+ + + + + + + + + +
+ + +

Konceptet ”Fremtidens Hjem”

Fremtidens Hjem er eurodan-huses bud på det moderne hjem, hvor kvalitetsmaterialer, lækkert design og moderne teknologi går op i en højere enhed og skaber et trygt og vedligeholdelsesfrit hjem med komfort og lave driftsudgifter.

I Fremtidens Hjem bliver der testet nye teknologier, så vi kan være på forkant med udviklingen, og altid have det bedste udvalg til kunderne.

Hvis du vil lære mere om huset, så se videoen herunder. Rasmus Brohave var nemlig på besøg i huset og oplevede nogle af de daværende detaljer.
Siden har huset ændret udtryk, men de fleste af fede tekniske løsninger findes stadig i huset.

gang i hus med moderne indretning

Danmarks første Smart Home

Oplev de bedste materialer kombineret med den nyeste teknologi i udstillingshuset Fremtidens Hjem i Vindinge ved Roskilde. 

Huset samler de bedste og mest eksklusive elementer til hjemmet på ét sted, og fremstår som inspirationskilde for fremtidige boligkøbere. 

Huset er opført af eurodan-huse i samarbejde med HomeWize.

Man kan tale med sit hus!

Du kan styre de fleste af husets funktioner med stemmen – via din smartphone – uanset om du er i huset, hos købmanden eller på ferie i et andet land. Det sidste giver en unik mulighed for hele tiden at kunne sikre, at alt er, som det skal være, når du ikke er hjemme.

Du skal heller aldrig ringe efter en låsesmed, hvis en af familiens medlemmer har låst sig ude. Fremtidens Hjem kan låses og låses op via din smartphone.

Ligesom gardiner, vinduer, alarmer, lys og strøm – ja, selv toilettet - kan styres via din smartphone, uanset hvor du befinder dig.

”Det er en måde ikke bare at følge med udviklingen,
men rent faktisk at skabe og være udviklingen”

Fremtidens Hjem er et pionerprojekt. Målet er et hus, der kan være med til at skabe endnu bedre livskvalitet for typehuskunderne. Og på den anden side er målet at skabe ny læring og nye kompetencer for eurodan-huse til gavn for fremtidige kunder.

- Hos eurodan-huse er vi altid nysgerrige i forhold til det, der er nyt. Derfor sørger vi også for hele tiden at udvikle os inden for byggeriet – gennem samarbejde og dialog. Det er netop en af de tungtvejende grunde til, at vi er meget stolte over at være med i dette projekt. Det er en måde ikke bare at følge med udviklingen, men rent faktisk at skabe og være udviklingen, Thomas Dahl, administrerende direktør eurodan-huse.

Artikel fra Berlingske

Artiklen her er fra før, huset stod klar. Nu er Fremtidens Hjem til udstilling, og det udvikler sig hele tiden.

Fremtidens Hjem er fyldt med banebrydende design og teknologi og rækker langt ind i fremtiden.

- Vi er altid glade for at vise huset frem for danskerne. Her har alle mulighed for at få et indblik i, hvad fremtiden bringer på boligfronten, fortæller Ole Brink Jensen, regionsdirektør hos eurodan-huse

Læs hele artiklen fra Berlingske her

Bliv mere inspireret i vores store katalog

289 Dæmpet

Vil du også bygge dit eget fremtidige hjem

Så kan du læse meget mere om byggeforløbet, konstruktioner og finde gode ideer i vores store katalog. Bestil det her - DET ER GANSKE GRATIS

Du skal indtaste både dit for- og efternavn
Din e-mailadresse skal være gyldig
Du skal indtaste både vejnavn og husnummer
Du skal udfylde både postnummer og by
Dit telefonnummer skal være 8 cifre
Vi vil gerne vide om du går med byggetanker

Se vores øvrige udstillingshuse på Sjælland