Roskilde Lundbjerggård 1 U1 Dæmpet

Annette Heick flytter ind i Fremtidens Hjem

Annette Heick har boet i Fremtidens Hjem. Under besøget oplever hun, hvordan det er at bo i et hus hvor kvalitetsmaterialer, lækkert design og moderne teknologi går op i en højere enhed.

Hun får svar på en masse spørgsmål om "smarthomes", og på de mere generelle spørgsmål, der typisk opstår, når man overvejer at bygge nyt.

Er det dyrt at bygge et nyt hus? Er alle typehuse ikke ret ens? Hvordan vedligeholder man et nyt hus? Hvorfor ikke vælge et eksisterende hus?

se filmene fra besøget
Annetteheick Front1

KELD OG HILDA HEICK

I en ny tv-serie på DR udforsker Keld & Hilda fremtiden - og det sker fra Fremtidens Hjem, hvor de udforsker de mange spændende løsninger, som huset byder på. 
Serien forventes at blive sendt i løbet af foråret.

 

CATRINE DUFOUR

Vi har haft besøg af OL-rytteren Cathrine Dufour og Rasmine Laudrup i Fremtidens Hjem. Parret flyttede ind i tre dage for at opleve, hvordan det er at bo i et eksklusivt smart home. De blev fulgt af et filmhold - og vi glæder os til at vise jer resultatet i løbet af foråret.

INDBRUD

I et smart home kan de forskellige dele af huset tale sammen. Hvis du vil se, hvordan vinduer, lamper og gardiner kan tale sammen under f.eks. et indbrudsforsøg, så se videon her

Besøg Fremtidens Hjem fra din sofa - lige her

+ + + +
+ + + + +
+ + + + + +
+ +
+ + +
+ + + + + + + + +
+ + + + + +
+ + + + + + + + + +
+ + +

Konceptet ”Fremtidens Hjem”

Fremtidens Hjem er eurodan-huses bud på det moderne hjem, hvor kvalitetsmaterialer, lækkert design og moderne teknologi går op i en højere enhed og skaber et trygt og vedligeholdelsesfrit hjem med komfort og lave driftsudgifter.

Vi bruger Fremtidens Hjem til at teste nye teknologier og afholde forskellige events i samarbejde med vores partnere.

Hvis du vil lære mere om huset, så se videoen herunder, hvor Rasmus Brohave præsenterer husets fede detaljer, og tager os en tur med ud og køre el-bil.

Roskilde Lundbjergård 1 2021 G2

Vores Smart Home

Fremtidens Hjem i Vindinge ved Roskilde er opført af eurodan-huse i samarbejde med tech-magasinet INPUT. Det er et udstillingshus, der kombinerer de bedste materialer med den nyeste teknologi for at skabe bedre livskvalitet til vores fremtidige kunder.

Huset samler de bedste og mest eksklusive elementer til hjemmet på ét sted, og fremstår som inspirationskilde for fremtidige boligkøbere.

se mere om huset som udstillingshus

Bliver du fristet?

I vores store katalog kan du blive inspireret og se meget mere om vores mange hustyper og muligheder.

Få kataloget sendt direkte til din postkasse, eller download det, og se det med det samme.

Begge dele er gratis og helt uforpligtende.

Trin 1 af 2

Trin 2 af 2

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)

Man kan tale med sit hus!

De fleste af husets funktioner kan du styre med stemmen – via din smartphone – uanset om du er i huset, hos købmanden eller på ferie i et andet land. Det sidste giver en unik mulighed for hele tiden at kunne sikre, at alt er, som det skal være, når du ikke er hjemme.

Du skal heller aldrig ringe efter en låsesmed, hvis en af familiens medlemmer har låst sig ude. Fremtidens Hjem kan låses og låses op via din smartphone.

Ligesom gardiner, vinduer, alarmer, lys og strøm – ja, selv toilettet - kan styres via din smartphone, uanset hvor du befinder dig.

Oplev huset
hver søndag
kl. 13-16

”Det er en måde ikke bare at følge med udviklingen,
men rent faktisk at skabe og være udviklingen”

Fremtidens Hjem er et pionerprojekt. Målet er et hus, der kan være med til at skabe endnu bedre livskvalitet for typehuskunderne. Og på den anden side er målet at skabe ny læring og nye kompetencer for eurodan-huse til gavn for fremtidige kunder.

- Hos eurodan-huse er vi altid nysgerrige i forhold til det, der er nyt. Derfor sørger vi også for hele tiden at udvikle os inden for byggeriet – gennem samarbejde og dialog. Det er netop en af de tungtvejende grunde til, at vi er meget stolte over at være med i dette projekt. Det er en måde ikke bare at følge med udviklingen, men rent faktisk at skabe og være udviklingen, Thomas Dahl, administrerende direktør eurodan-huse.

Artikel fra Berlingske

Artiklen her er fra før huset stod klar. Nu er Fremtidens Hjem indviet og til udstilling, og det udvikler sig hele tiden.

Fremtidens Hjem er fyldt med banebrydende design og teknologi og rækker langt ind i fremtiden.

- Vi er altid glade for at vise huset frem for danskerne. Her har alle mulighed for at få et indblik i, hvad fremtiden bringer på boligfronten, fortæller Ole Brink Jensen, regionsdirektør i eurodan-huse

Læs hele artiklen fra Berlingske her

Bliv mere inspireret i vores store katalog

289 Dæmpet

Vil du også bygge dit eget fremtidige hjem

Så kan du læse meget mere om byggeforløbet, konstruktioner og finde gode ideer i vores store katalog. Bestil det her - DET ER GANSKE GRATIS

Trin 1 af 2

Trin 2 af 2

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)

Fremtidens Hjem som udstillingshus

Fremtidens Hjem er et hus, man aldrig har set lignende før. Huset er et Smart Home, hvor stort set alt kan styres via mobilen. Et sandt overflødighedshorn af muligheder, hvis man er gadget-interesseret.

I husets indretning og inventar er der desuden lagt vægt på høj kvalitet og lækkert design, så huset fra A til Å fremstår som gennemarbejdet og lækkert.

Kom og oplev 196 velindrettede kvadratmeter, der tilgodeser den gadget-interesserede, designbevidste, moderne familie.

Se mere om vores Smart Home udstillingshus her
Roskilde Vindinge Lundbjerggård 1 FH U1

Se vores øvrige udstillingshuse på Sjælland