Spændende funkis villa - vores Smart Home

Lundbjerggård 1, Vindinge,
4000 Roskilde

Velkommen i Fremtidens Hjem. Et hus du aldrig har set lignende før. Huset er et Smart Home, hvor stort set alt kan styres via mobilen. Et sandt overflødighedshorn af muligheder, hvis man er gadget-interesseret.

Det spændende vinkelhus med 196 velindrettede kvadratmeter, er opført med facade i både mørke og lyse, blødstrøgne mursten, som bryder facaden med kontrast. Huset har fladt tag med sort tagpap og mørke træ/alu vinduer, fuldender det minimalistiske look.

Til huset hører desuden 52 kvadratmeter integreret dobbelt garage med gult epoxy gulv.

Vinduerne er 3 lags lavenergivinduer med Velfac Smart Security, som er koblet til husets højtalere, lys og gardiner. Så skulle nogen forsøge et indbrud, får de sig en slem overraskelse. 

Køkken/alrummet er indrettet med smagfuldt tidsvarende inventar. Her kan du bruge køkkenets Quooker til en lyn-hurtig kop the eller et glas danskvand direkte fra hanen. Det smukke sorte troldtekt listeloft i aske-træ giver rummet unik karakter. Og 8 Velux ovenlysvinduer med solafskærmning giver masser af lys i boligen. Ovenlys vinduerne er desuden koblet sammen med temperaturstyringen i huset, så de åbnes og lukkes automatisk ved behov.

Roskilde Lundbjergård 1 2021 K2

Hjemmekontor og yogarum

Huset er indrettet med en værelsesafdeling, hvor der er indrettet et lækkert hjemmekontor, et yogarum til at komme ned i gear og et gæsteværelse. Herudover findes et lækkert badeværelse med håndfri armatur, og et tempereret vinrum. Husets soveværelse har walk-in closet og eget store badeværelse.

Gulvene i køkken/alrum, bryggers, entré og i badeværelser er belagt med elegante, grå klinker der giver flot ensartet look til hele huset. I opholdsstuen, soveværelser, samt værelser og kontor er der lagt smukke trægulve, som giver rummene en lun fornemmelse.

Fremtidens Hjem er opført med de nyeste og ypperste materialer - hvad end vi taler eksklusive armaturer til køkken og bad, intelligente ovenlysvinduer, der giver skønt dagslys og frisk luft, det nyeste solcelleanlæg der kan lagre overskudsstrøm og skabe grøn energi eller den intelligente have, der selv vander, når det er tiltrængt. Huset har ekstra loftshøjde, ovenlysvinduer, store panoramavinduer og udgange til terrasser og have.
Den integrerede dobbeltgarage er på hele 52 m².

Besøg os i udstillingshuset søndag fra
kl. 13-16

Find vej
Få en kørselsvejledning

Roskilde Vindinge FH 2
+ + + +
+ + + + +
+ + + + + +
+ +
+ + +
+ + + + + + + + +
+ + + + + +
+ + + + + + + + + +
+ + +

Vil du have mere inspiration?

Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Trin 1 af 2

Trin 2 af 2

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)

Vi bygger huse vi selv vil bo i

Lidt mere om Fremtidens Hjem

Fremtidens Hjem er et udstillingshus hvor alle de bedste og mest eksklusive elementer til hjemmet er samlet på ét sted, der fremover vil fremstå som inspirationskilde for fremtidige boligkøbere. Det vil være det første sted i Danmark, man vil kunne opleve alt dette samlet ét sted i et helt, funktionsdygtigt hus.

Se mere om Fremtidens Hjem her

156 Dæmpet