Spændende funkis villa - vores Smart Home

Lundbjerggård 1, Vindinge,
4000 Roskilde

Velkommen i Fremtidens Hjem. Et hus du aldrig har set lignende før. Huset er et Smart Home, hvor stort set alt kan styres via mobilen. Et sandt overflødighedshorn af muligheder, hvis man er gadget-interesseret.

Det spændende vinkelhus med 196 velindrettede kvadratmeter, er opført med facade i både mørke og lyse, blødstrøgne mursten, som bryder facaden med kontrast. Huset har fladt tag med sort tagpap og mørke træ/alu vinduer, fuldender det minimalistiske look.

Til huset hører desuden 52 kvadratmeter integreret dobbelt garage med gult epoxy gulv.

Vinduerne er 3 lags lavenergivinduer med Velfac Smart Security, som er koblet til husets højtalere, lys og gardiner. Så skulle nogen forsøge et indbrud, får de sig en slem overraskelse. 

Køkken/alrummet er indrettet med smagfuldt tidsvarende inventar. Her kan du bl.a. opleve et smart-køleskab med indbygget kamera, så du aldrig er i tvivl om, hvad du har i køleskabet. Du kan også bruge køkkenets Quooker til en lyn-hurtig kop the eller sågar et glas danskvand direkte fra hanen. Det smukke sorte troldtekt listeloft i aske-træ giver rummet unik karakter. Og 8 Velux fladtags-ovenlysvinduer med solafskærmning giver masser af lys i boligen.

7 Dæmpet

Børneafdeling og gennemført luksus

Huset er indrettet med børneafdeling med to rummelige børneværelser, soveværelse med walk-in closet, to lækre badeværelser og et fantastisk køkken/alrum. Derudover er huset indrettet med kontor og et tempereret vinrum.

Gulvene i køkken/alrum, bryggers, entré og i badeværelser er belagt med elegante, grå klinker der giver flot ensartet look til hele huset. I opholdsstuen, soveværelser, samt værelser og kontor er der lagt smukt sildebensparket.

Fremtidens Hjem er opført med de nyeste og ypperste materialer - hvad end vi taler eksklusive armaturer til køkken og bad, intelligente ovenlysvinduer, der giver skønt dagslys og frisk luft, det nyeste solcelleanlæg der kan lagre overskudsstrøm og skabe grøn energi eller den intelligente have, der selv vander, når det er tiltrængt. Huset har ekstra loftshøjde, ovenlysvinduer, store panoramavinduer og udgange til terrasser og have. 
Den integrerede dobbeltgarage er på hele 52 m². 

+ + + +
+ + + + +
+ + + + + +
+ +
+ + +
+ + + + + + + + +
+ + + + + +
+ + + + + + + + + +
+ + +

Vil du have mere inspiration?

Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Trin 1 af 2

Trin 2 af 2

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)

Vi bygger huse vi selv vil bo i

Lidt mere om Fremtidens Hjem

Fremtidens Hjem er et udstillingshus hvor alle de bedste og mest eksklusive elementer til hjemmet er samlet på ét sted, der fremover vil fremstå som inspirationskilde for fremtidige boligkøbere. Det vil være det første sted i Danmark, man vil kunne opleve alt dette samlet ét sted i et helt, funktionsdygtigt hus.

Se mere om Fremtidens Hjem her

156 Dæmpet