Tilbage til oversigten

Spændende funkis villa - vores Smart Home

Lundbjerggård 1, Vindinge,
4000 Roskilde

Vi kan hermed byde velkommen i Fremtidens Hjem. Et hus man aldrig har set lignende før. Huset er et Smart Home, hvor stort set alt kan styres via mobilen. Et sandt overflødighedshorn af muligheder, hvis man er gadget-interesseret.

Det spændende vinkelhus med integreret dobbelt garage, er opført med facade i både mørke og lyse, blødstrøgne mursten, som bryder facaden med kontrast. Huset har fladt tag med sort tagpap og mørke træ/alu vinduer, fuldender det minimalistiske look.

Kom og oplev 196 velindrettede kvadratmeter, der tilgodeser den gadget-interesserede, moderne familie.

Huset er indrettet med to rummelige børneværelser, soveværelse med walk-in closet, to lækre badeværelser og et fantastisk køkken/alrum. Derudover er huset indrettet med kontor og vinrum.

Køkken/alrummet er indrettet med smagfuldt tidsvarende inventar, der sammen med de store klinker og det smukke troldtekt listeloft i træ giver rummet unik karakter.

Gulvene i køkken/alrum, bryggers, entré og i badeværelser er belagt med elegante, grå klinker der giver flot ensartet look til hele huset. I opholdsstuen, soveværelser, samt værelser og kontor er der lagt smukt sildebensparket.

7 Dæmpet

Fremtidens Hjem er opført med de nyeste og ypperste materialer - hvad end vi taler eksklusive armaturer til køkken og bad, intelligente ovenlysvinduer, der giver skønt dagslys og frisk luft, det nyeste solcelleanlæg der kan lagre overskudsstrøm og skabe grøn energi eller den intelligente have, der selv vander, når det er tiltrængt. Huset har ekstra loftshøjde, ovenlysvinduer, store panoramavinduer og udgange til terrasser og have. 
Den integrerede dobbeltgarage er på hele 42 m².


Kørselsvejledning:
Indstil GPS’en til Tingvej 58. Når du kommer kørende fra Vindinge by, fortsætter du blot nogle få hundrede meter, hvorefter du skal dreje til højre ad Lundbjerggård. 

Huset åbnes indtil videre kun efter aftale

Kontakt din byggerådgiver for fremvisning

63 Dæmpet

Kørselsvejledning:
Indstil GPS’en til Tingvej 58. Når du kommer kørende fra Vindinge by, fortsætter du blot nogle få hundrede meter, hvorefter du skal dreje til højre ad Lundbjerggård. 

Vil du have mere inspiration?

Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Trin 1 af 2

Trin 2 af 2

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)

Vi bygger huse vi selv vil bo i

Lidt mere om Fremtidens Hjem

Fremtidens Hjem er et udstillingshus hvor alle de bedste og mest eksklusive elementer til hjemmet er samlet på ét sted, der fremover vil fremstå som inspirationskilde for fremtidige boligkøbere. Det vil være det første sted i Danmark, man vil kunne opleve alt dette samlet ét sted i et helt, funktionsdygtigt hus.

Se mere om Fremtidens Hjem her

156 Dæmpet