Tilbage til oversigten

Familievilla med et strejf af luksus

Kogegruberne 4, Osted
4320 Lejre

Huset er til salg. Pris kr. 6.245.000

 Hent materiale på huset her

Oplevelsen er sublim, når du træder ind i hall’en på Kogegruberne 4. Her er åbent til 1. sal, og gennem den dobbelte dør kommer du til husets hjerte – det store køkken/alrum, hvor de 199 m² folder sig ud. Gennemgående for huset er et lækkert materialevalg, hvor særligt de sorte detaljer går igen.

Til højre finder du husets smukke køkken, der står skarpt med fronter i hhv. sort og egetræ. Det rene look fuldføres af emhætten, der er diskret placeret i loftet, og dermed ikke forstyrrer synet. Inventaret står i smuk kontrast til de eksklusive 50 x 100 cm klinker, som pryder gulvene i både køkken/alrum, bryggers, hall’en og begge badeværelser. Fra denne ende af huset er der desuden adgang til depotet og det praktiske bryggers.

Kogegruberne 4 1200X800 K1

Kigger du derimod til venstre, bliver du mødt af en smuk biopejs i en rå murstensvæg, som adskiller køkken/alrum fra stue. Biopejsen kan ses fra begge rum, og skaber en hyggelig atmosfære. Akustikgulvene i farven ’natur eg’ skaber, sammen med den levende ild og de malede vægge, en hyggelig hule til afslapning i hverdagen.

På 1. sal findes tre gode børneværelser samt huset soveværelse. Her findes du også husets store badeværelse, der med shampoohylde, unidrain og røgfarvede glasdøre, giver et fornemmelse af luksus og velvære. Med 50 graders taghældning og frontspids, vil du desuden opleve en rummelig 1. sal.

Med den fritstående dobbeltcarport i funkisdesign og med integreret redskabsrum, har du her en samlet pakke, som passer perfekt til den større familie.

Besøg os i udstillingshuset søndag fra kl. 13-16

Husets fordele
- Hall
- Indmuret dobbelt-biopejs
- Røgfarvede glasdøre i brusenicher
- Shampoohylde i badeværelse

Kogegruberne 4 1200X800 K3
15.364 Kogegruberne 4 4320 Lejre

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Du kan booke et personligt møde med en byggerådgiver,

For at tage vores ansvarlige forholdsregler, tilbyder vi pt. at afholde møder telefonisk eller via Skype.
Udfyld formularen - så finder vi ud af det sammen.

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Se vores øvrige huse på Sjælland