Skab Harmoni og Komfort i din stue

Stuen er rummet, der skal favne blot at være men med muligheden for hygge. Ligesom køkken/alrummet er stuen også stedet, hvor familien naturligt samles om aftenen eller om eftermiddagen på en regnvejrsdag med pop corn og en god tegnefilm eller måske et spil ludo.

Stuens brug lige så varieret som vi mennesker er forskellige. Et er sikkert, når stuens rammer skal på plads gælder det om at få tænkt ind, hvordan I forestiller jer, at jeres brug af stuen bliver. 

I eurodan-huse placerer vi ofte stuen i forlængelse af køkken/alrummet. Rigtig mange nybyggere ønsker store vinduespartier i stuen men også med muligheden for at have den hele væg til biografen. Flere kunder har også en dør ud til husets terrasse eller haven fra stuen. Tøv ikke med at tage ud i et af vores mange udstillingshuse i hele landet og mærk efter hvad en stue skal indeholde hos jer. I finder dem her   

Nedenfor har vi samlet lidt gode råd til hvordan I kan skabe jeres helt personlige hyggelige stue.

1: Placering af sofaen

Overvej at få en neutral sofa, der indbyder til et samlingspunkt for familie og venner. En neutral sofa er nem at friske op ved brug af puder og plaider eller måske et hyggeligt gulvtæppe.

2: Belysning

Når først I har styr på vinduernes placering og størrelse, er næste oplagte punkt at få styr på belysningen i stuen. Her kan alt fra loftslamper til hyggelige gulvlamper gøre ret meget for stuens atmosfære.

3: Praktiske & funktionelle opbevaringsløsninger

Er I en børnefamilie kan det være fedt med praktiske opbevaringsløsninger, der gør det nemt at gemme legetøjet væk, når børnene er puttet, uden at gå på kompromis med design og æstetik. Her kan et sansevindue med indbygget opbevaring evt. være en løsning.

4: Skab sammenhæng til resten af hjemmet

Igennem valget af farver og tekstiler kan du sikre en sammenhæng til resten af huset. Vælg f.eks. matchende bløde puder, tæpper og gardiner, der komplimenterer resten af hjemmet. Dette vil skabe følelsen af sammenhæng og bløde indretningen op.

5: Skab en personlig stue igennem valg af dekorationer og billeder

En god måde at en mere personlig stue er ved at finde nogle familiefotos eller alternativt nogle fine kunstværker at sætte op på væggene eller alternativt en flot dekoration, der tiltaler jer. Herved får I skabt et personligt præg på stuen og dens atmosfære.  

 

Fortsæt inspirationsjagten

Hvordan skal din stue se ud?

Stuen er et af de vigtigste rum i hjemmet, og der er mange muligheder for at indrette stuen, så den passer præcist til din families behov. Få inspiration til planløsningerne i vores store katalog, som du kan få leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Du skal indtaste både dit for- og efternavn
Din e-mailadresse skal være gyldig
Du skal indtaste både vejnavn og husnummer
Du skal udfylde både postnummer og by
Dit telefonnummer skal være 8 cifre
Vi vil gerne vide om du går med byggetanker