Gråt hus med sort tag og stor have

Knækhus plantegninger

Det charmerende og interessante knækhus beskrives ofte som et spændende alternativ. Plantegningen på et knækhus kendetegnes ved enten at have et eller to ’knæk’ på midten, som giver mulighed for et unikt og anderledes hus. 

Et knækhus kan være et godt alternativ til det traditionelle vinkelhus, og en knækhus plantegning er især velegnet til dybe, smalle byggegrunde. Her er husets skrå vinkler med til at skabe en arkitektonisk forfriskende boligoplevelse med optimale rammer til en stor og hyggelig terrasse, hvor du kan nyde lange sommeraftener i læ for vinden. 

Markedets bedste pris

Knækhusets design kombineret med et væld af detaljer skaber et spændende og utraditionelt hjem, hvor du har bevaret en høj funktionalitet med god udnyttelse af kvadratmeterne. 

Knækhus plantegninger i mange varianter

Det charmerende knækhus giver mulighed for fleksible og funktionelle plantegninger, som giver ideelle forhold for at udnytte det indvendige boligareal optimalt og designe en plantegning efter jeres behov og ønsker. 

Vi har udvalgt en række af vores mest populære knækhus plantegninger. Se dem herunder og find inspiration til, hvordan plantegningen af dit fremtidige knækhus skal designes. 

 

Knækhuset er en smuk og enkel måde at konstruere en bolig på og giver mange muligheder for et spændende design og et personligt præg. Knækhuset, som altid er populær hos nybyggere, danner de perfekte rammer for en skøn afskærmet terrasse. Her kan du samle D-vitaminer i solen om dagen og, ved hjælp af det charmerende knæk, nyde de lange danske sommeraftener i læ for vinden. 

Knækhuset er et hus, som I kan leve og drømme I, og det kommer med et væld af design- og indretningsmuligheder, så vi sammen kan designe en knækhus plantegning, der passer til lige netop jeres unikke drømme og behov. Fandt du plantegningen til jeres kommende knækhus blandt udvalget ovenover? Eller har du nogle tanker om, eller ideer til, hvordan en plantegning til lige netop dit drømme-knækhus ser ud? Book et uforpligtende møde her, så vi sammen kan kigge på, hvordan vi finder den perfekte byggeløsning til dig. 

Drømmer du om en anden hustype, eller er du nysgerrig på inspiration fra andre plantegninger, kan du finde en oversigt over vores hustyper her. Du kan også besøge vores individuelle sider for Længehuse, Vinkelhuse og H-huse.

 

Bliv mere inspireret i vores store katalog

Sådan vælger du plantegningen til dit knækhus

Der er flere ting, du bør overveje, når du vælger hvilken knækhus plantegning, der passer ind i lige netop dine boligdrømme. Har du allerede fundet din drømmegrund, skal du eksempelvis beslutte, hvor stort et areal af grunden, din knækhus plantegning må fylde. Ønsker du eksempelvis et stort udendørsareal, der indbyder til et væld af udendørsaktiviteter, eller prioriterer du i højere grad et stort boligareal med rummelige værelser og store fællesrum? 

Når vi har fundet frem til den perfekte størrelse på dit knækhus plantegning, er det en god ide, at du og din familie gør jer nogle tanker omkring, hvordan I ønsker, at den indvendige indretning af jeres knækhus skal se ud. Her er det først og fremmest væsentligt at tænke på hvor mange værelser jeres drømme-plantegning har, og hvilke andre rum I ønsker at boligen skal have. 

Hos eurodan-huse hjælper vi jer selvfølgelig hele vejen og rådgiver jer, så I trygt kan følge jeres fremtidige knækhus fra boligdrøm til plantegning, og til I står med nøglerne til jeres drømmehjem. 

SE FLERE KNÆKHUSE I VORES STORE KATALOG

Er du nysgerrig på mulighederne med et knækhus? Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Du skal indtaste både dit for- og efternavn
Din e-mailadresse skal være gyldig
Du skal indtaste både vejnavn og husnummer
Du skal udfylde både postnummer og by
Dit telefonnummer skal være 8 cifre
Vi vil gerne vide om du går med byggetanker