Gråt knækhus med solpaneler set oppefra

Vinkelhuse plantegninger

Vinkelhus plantegninger

Det attraktive vinkelhus er kendt for at skabe de perfekte vilkår for utraditionelle løsninger.

Drømmer du om et hus, der er præget af unikhed og anderledes løsninger – både ude og inde, så er vinkelhuset lige dig. Et vinkelhus’ plantegning indbyder til at nyde livet udendørs. Vinklen skaber nemlig de perfekte vilkår for en dejlig, afskærmet terrasse med læ for vinden. Med udgang fra opholdsstue eller køkken/alrum – eller måske begge dele – bliver terrassen til stedet, hvor du kan nyde solen om dagen og hygge omkring grillen på skønne sommeraftener.

Markedets bedste forhold mellem pris, udstyr og kvalitet

Vinkelhus plantegninger i mange varianter

I et vinkelhus er planløsningerne mange og indretningsmulighederne nærmest uendelige, og med et eurodan-hus vil du altid få mulighed for at tilpasse plantegningen til din boligdrøm. Drømmer du eksempelvis om en smuk stue med en masse naturligt lysindfald, kan vinkelhusets charmerende vinkel bruges til at skabe en lys opholdsstue som boligens centrum. Hermed kan du også adskille opholdsstuen fra den øvrige bolig på en god og effektfuld måde. 

Find inspiration i vores udvalg af populære plantegninger til vinkelhuse herunder – vi tegner gerne en løsning, der matcher netop dine unikke behov.

Vinkelhus plantegningerne er en række af vores mest populære plantegninger på vinkelhuse, som du kan lade dig inspirere af, når du sammen med vores dygtige arkitekter designer din drømmebolig. Drømmer du eksempelvis om en simpel løsning med god udnyttelse af kvadratmeterne, eller ønsker du store rummelige værelser med en-suite badeværelser til alle familiemedlemmer? Vores arkitekter er altid klar til at hjælpe dig med at designe en vinkelhus plantegning, der matcher lige netop dine og din families unikke drømme og behov.

Ønsker du et overblik over de forskellige interessante hustyper, som du kan bygge med eurodan-huse, kan du se en oversigt over vores populære hustyper her. Hvis du ønsker at se en plantegning for en specifik hustype, kan du besøge de enkelte sider for Længehuse, knækhuse og H-huse.

Sådan vælger du plantegningen til dit vinkelhus  

Med eurodan-huse får du ikke bare en ”one size fits all”-løsning. Vi har mere end 40 års erfaring i at opfylde boligdrømme, og derfor ved vi også, at mange ønsker at sætte et personligt præg på plantegningen. Jeres kommende vinkelhus’ plantegning bør skabe de perfekte rammer for din og din families fremtid. Derfor lægger vi en stor ære i at hjælpe jer med at designe en plantegning, som er præget af jeres egne individuelle design ønsker. Med eurodan-huse som samarbejdspartner vil plantegningen på dit vinkelhus altid være arkitekttegnet i samarbejde med vores dygtige in-house arkitekter og med udgangspunkt i dine ønsker, drømme og ideer.  

Når du skal vælge en plantegning til dit vinkelhus, som kan muliggøre dine tanker og ideer, er der en række ting, du bør overveje. Det kan blandt andet være en god idé at danne et overblik over, hvor mange kvadratmeter din vinkelhus plantegning skal fylde, og om du ønsker en eller to charmerende vinkler på din drømmebolig. 

Med eurodan-huse som samarbejdspartner får du selvfølgelig hjælp og rådgivning til plantegningen af dit vinkelhus hele vejen fra din første idé, til vi står med en plantegning af jeres drømmebolig.  

Bestil vores inspirerende katalog her
Udsigt over mark med halmballer

SE FLERE VINKELHUSE I VORES STORE KATALOG

Er du nysgerrig på mulighederne med et vinkelhus? Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Du skal indtaste både dit for- og efternavn
Din e-mailadresse skal være gyldig
Du skal indtaste både vejnavn og husnummer
Du skal udfylde både postnummer og by
Dit telefonnummer skal være 8 cifre
Vi vil gerne vide om du går med byggetanker