Tilbage til oversigten

Populær planløsning

Lille Dalby Ager 54
8722 Hedensted

eurodan-huse præsenterer et flot, gennemtænkt familiehus på 151 m² med integreret dobbelt carport og praktisk redskabsrum. 
Husets klassiske udtryk understreges af blødstrøgne, sorte mursten med gråbrune nuancer og mørke fuger. De sorte betontagsten på taget, facade med gesims og store vinduespartier fuldender det elegante look. 

Det store køkken/alrum i delvis åben forbindelse med opholdsstuen er husets hjerte. Her mødes familien til hygge, madlavning og lektielæsning.
Rummet har skråloft og ovenlysvinduer, der giver en suveræn følelse af plads og lys. Køkkenet er indrettet med eksklusivt mørkt inventar, og gulvene er belagt med smukke 30 x 60 cm klinker i råhvide nuancer. Samme klinke er brugt i entré, bryggers og begge badeværelser, så den røde tråd holdes gennem huset. Opholdsstuen har loft til kip, store vinduespartier og lysgivende gavlvinduer til kip. 

Hedensted Lille Dalby Ager 54 S1 (1)

Fra køkken/alrum og opholdsstuen er der udgang til haven og den skønne sydvestvendte terrasse. I begge rum er loftet beklædt med sort Troldtekt line, mens der er gipsloft i resten af huset. På hver sin side af køkken/alrummet ligger forældre- og børneafdelingen – godt adskilt og alligevel med mulighed for hurtig kontakt.

Forældreafdelingen består af et soveværelse med walk-in closet og eget lækkert badeværelse. I børneafdelingen findes tre gode børneværelser med tilhørende badeværelse. Begge badeværelser har væghængte toiletter med soft close. Inventaret er stilrent og holdt i hvide/lyse toner, der matcher de råhvide klinker.
Masser af lys, højt til loftet og et tidssvarende, eksklusivt materialevalg - kendetegner dette funktionelle vinkelhus.

Huset er forsynet med solceller og isoleret iht BR2018 Lavenergiklasse.

Besøg os i udstillingshuset søndag fra
kl. 13-16

Husets fordele
Integreret carport
Loft til kip i opholdsstue
Skråloft i køkken/alrum
Væghængte toiletter med skjult cisterne
Walk-in closet
Solceller

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2020

Hedensted Lille Dalby Ager 54 U4

Book et møde med din byggerådgiver her

Du kan booke et personligt møde med en byggerådgiver,

For at tage vores ansvarlige forholdsregler, tilbyder vi pt. at afholde møder telefonisk eller via Skype.
Udfyld formularen - så finder vi ud af det sammen.

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)