Tilbage til oversigten

Huset til den kvalitetsbevidste familie

Kvistvænget 9, Hatting
8700 Horsens

Dette funktionelle vinkelhus med integreret carport og overdækket terrasse byder på 149 velindrettede kvadratmeter. Huset er opført med facade i gråbrune, blødstrøgne mursten, valmede gavle og udhæng, der sammen med sorte betontagsten og sorte træ/alu vinduer fuldender det klassiske udtryk.
Fra carporten er der direkte indgang til husets entré og derfra videre til huset praktiske bryggers, så er det nemt at komme tørskoet ind med varer og tasker.

Husets naturlige samlingspunkt er det lyse køkken/alrum i åben forbindelse med opholdsstuen. Det store rum indbyder til hygge, leg og fælles madlavning. Her er god plads til familiens daglige aktiviteter, og de mere end 58 m² giver gode muligheder for møblering til hverdag og fest.
Fra opholdsstuen er der direkte udgang til den overdækkede terrasse og fra køkken/alrummet er der også udgang til terrasse og have, så det er nemt at flytte måltider udendørs når vejret tillader det.


Slangerup Uvelse Markvænget 6 S2

Den populære planløsning rummer desuden to gode børneværelser med tilhørende badeværelse, soveværelse med skabsvæg og eget lækkert badeværelse, samt et kontor/værelse med indgang fra opholdsstuen. Boligen har gipslofter med lyddæmpende akustikfelter og gulv-til-loft vinduer
Der er anvendt stilfuldt hvidt inventar med mørke bordplader i køkken/alrum. Gulvene i bryggers, entré og begge badeværelser er belagt med grå 60 x 60 cm klinker, mens der i resten af huset er flotte, lyse akustikgulve.
Begge badeværelser har væghængte toiletter med skjulte cisterner, hvidt inventar og hvide bordplader med formstøbte håndvaske

Kom og oplev et gennemtænkt vinkelhus, der overalt er indrettet lyst, indbydende og med et tidsvarende materialevalg.

 

Besøg os i udstillingshuset søndag fra
kl. 13-16

Husets fordele
Integreret carport
Gulv-til-loft vinduer
Overdækket terrasse

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2015

Slangerup Uvelse Markvænget 6 B3
Horsens Kvistvænget 9 (1)

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Går du i byggetanker, så book et møde med en af vores byggerådgivere.

Udover at vi sammen kan designe jeres drømmehjem, så kan vi også hjælpe med f.eks. finansering og køb af byggegrund.

Book dit møde i dag.

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)

Se vores øvrige huse i Jylland