Tilbage til oversigten

Et moderne bud på nutidens familievilla

Kronhjorten 16
8700 Horsens

TIL SALG - Spørg for pris

  Hent materiale på huset her

Dette 161 m² længehus, passer perfekt til den aktive familie. Her kan ungerne gå ind i det praktiske bryggers med sko og jakker, og så kan de gå ud derfra og lukke døren bag sig. Så kaosset er gemt væk. 

Boligen er indrettet med lækkert, gennemgående køkken/alrum med skjult depot og en hyggelig alkove med den skønneste udsigt. Rummet er i delvis åben forbindelse med stuen, hvilket giver en fornemmelse af nærhed og sammenhørighed. Fra både stue og køkken/alrum er der udgange til husets terrasse og have.

Lyset strømmer ind af de store vinduespartier der lukker endnu mere lys ind. Som om det ikke var nok, byder køkken/alrummet også på to ovenlysvinduer, som tilfører rummet karakter. 

I stuen findes yderligere et lækkert stort sansevindue.

Huset er perfekt indrettet til både hverdag og fest. Det giver nemlig mulighed for det lange bord, når der kommer gæster på besøg, samt den åbne dialog når den ene part er i stuen og den anden i køkkenet. Og samtidig kan børnene nyde den indbyggede alkove.

16053 L161 Køkken4

Fra stuen kommer du videre til husets soveværelse med skabsvæg og eget lækkert badeværelse.

I modsatte ende af huset findes tre gode børneværelser, badeværelse, bryggers og entré.

I køkken/alrum, badeværelser, entré og bryggers er gulvene belagt med klinker, og i både soveværelse, opholdsstue giver trægulvet varme og hygge til rummene.

Åbent alle påskedagene fra kl. 13-16

16053 L161 R0A9925
16.053 Kronhjorten 16, 8700 Horsens

Husets fordele
- Alkove med skuffer under
- New yorker dør fra kontor til fordelingsgang
- Højt til loftet og ovenlys vinduer
- Sansevindue i stuen
- Newyorkerdør til kontoret

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. 

16053 L161 Kontor3

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Det er en god begyndelse at gå i dialog med en byggerådgiver, allerede tidligt. Vi kan være behjælpelige med alt fra køb af byggegrund til fastlæggelse af jeres fremtidige budget.

Book et med en rådgiver i nærheden af dig

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Se vores øvrige huse i Jylland